Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

“GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR”: ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΤΖΕΝΕΡ, ΓΟΥΙΔΕΡΣΠΟΥΝ , ΘΑΜΠΩΣΑΝ ΙΜΑΝ,ΛΟΥΠΙΤΑ

“GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR”: ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Γυναίκα δεν γεννιέσαι, γίνεσαι»

Στο υπέρλαμπρο Κάρνεγκι Χολ του Μανχάταν γιορτάστηκαν τα  «Glamour Women of the Year Awards» πριν δυο μέρες, τιμώντας γυναίκες της τέχνης, του αθλητισμού, της πολιτικής. Ατάκες και εμφανίσεις από το εν λόγω νεουορκέζικο γκαλά έγιναν ταχύτατα διεθνής«είδηση».

 

Ανάμεσά τους χειροκροτήθηκε η πολυσυζητημένη 65χρονη Κέιτλιν Τζένερ (δηλαδή ο πρώην ολυμπιονίκης Μπρους Τζένερ και πατριός της Κιμ Καρντάσιαν) που έκανε την πολύκροτη αλλαγή φύλου με fashion φωτογράφιση στο Vanity Fair.  “Nιώθω πως ο Θεός με έστειλε στον κόσμο για να πω την ιστορία μου και να κάνω τη διαφορά. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην άλλη όχθη, βγαίνω έξω, είμαι ο εαυτός μου». Οπως είπε η Σιμόν ντε Μποβουάρ «Γυναίκα δε γεννιέσαι, γίνεσαι» είπε στο λόγο της μέσα σε μπλε τουαλέτα Moschino και ενθουσίασε.

Η σταρ του Χόλιγουντ Ρις Γουίδερσπουν, σε μεγάλες ομορφιές ,μέσα σε ρομαντικό άνθινο φόρεμα Erdem,ανέβηκε στο βάθρο για τα υποκριτικά της κατορθώματα αλλά κυρίως για την εταιρία παραγωγής της αποκλειστικά για  γυναίκες πρωταγωνίστριες .«Η φιλοδοξία δεν είναι μια βρώμικη λέξη, δεν τιμάμε απόψε τη σύζυγο ή τη φιλενάδα, αλλά την αρχηγό » ανέφερε στο βήμα.

Βραβείο και  για την  πρώτη αφροαμερικανή μπαλαρίνα του American Ballet Theater Μίστυ Κόπλαντ: «Ευχαριστώ που τιμάτε τη μαύρη μπαλαρίνα» τόνισε. Ανάμεσα σε εκείνες που τιμήθηκαν και η Βικτόρια Μπέκαμ ως σχεδιάστρια και γυναίκα με φιλανθρωπική δράση, η οποία περέλαβε τη διάκριση από τα χέρια του γιου της Μπρούκλιν. Βραβεία και για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, την εκκλησιαστική ομάδα Charleston Strong, την επιχειρηματία του ιατρικού κλάδου Σεσίλ Ρίτσαρντς , τη δικηγόρο θεμάτων υγείας Ελίζαμπεθ Χολμς . Παρουσιάστρια της απονομής ήταν η ηθοποιός Ειμι Σούμερ.

Στο «κόκκινο χαλί» κατέπληξε η αειθαλής 60χρονη Σομαλή σούπερ μόντελ και σύζυγος του Ντέιβιντ Μπόουι, Ιμάν, με couture 80’s μαύρη δημιουργία Brandon Maxwell για την προσεχή άνοιξη-ήταν λες και ξεπήδησε από σελίδες περιοδικού. Γοήτευσαν επίσης και άλλες έγχρωμες ωραίες όπως η Λουπίτα Νιόνγκο με υπέρκομψο πετρόλ φόρεμα Jason Wu, , η Τζένιφερ Χάντσον με ασημένια τουαλέτα Marchesa και εκπληκτικά κοσμήματα.

H πολιτικός Μαρτίν Ολμπράιτ, η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς , η τραγουδίστρια Σελένα Γκομέζ, ο ηθοποιός Τζάρεντ Λέτο και η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue , Αννα Γουίντουρ λάμπρυναν το γεγονός με τις παρουσίες τους. Διάσημα μοντέλα έδωσαν επίσης το παρόν, με «τα καλά τους». Α.ΜΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View