Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 11 Νοεμβρίου

Ζώδια

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας γίνεται σήμερα η Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα με ξεκινήματα, δράσεις, αποφάσεις και πρωτοβουλίες, ενώ η ζωή σας παίρνει μια νέα κατεύθυνση τώρα και λειτουργείτε πιο δυναμικά και αποφασιστικά. Η εστίαση της προσοχής στο διάστημα αυτό θα βρίσκεται περισσότερο στον εαυτό σας, στα θέλω σας, στη πορεία σας.

Τοξότης

Ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, θα είναι ένας μήνας απολογισμών και τελειωμάτων, στον οποίο θα κλείσετε διάφορους κύκλους ή θέματα. Για το λόγο αυτό, η ανάγκη για απόσυρση, φυγή και ηρεμία θα είναι μεγαλύτερη – μέσα στην απομόνωση και με περισσότερο ύπνο κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας. Ενασχόληση με τέχνη και πνευματικότητα.

Αιγόκερως

Νέα σχέδια ξεκινούν με τη Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα με καινούργιες ιδέες για το μέλλον, ενώ ευνοείται τώρα το ξεκίνημα υλοποίησης πλάνων. Ταυτόχρονα, θα είναι περίοδος δικτύωσης, όπου θα δείτε φίλους, θα γνωρίσετε κόσμο, θα συμμετέχετε σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα, και θα κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο ίντερνετ.

Υδροχόος

Καλές μέρες για επαγγελματικά ξεκινήματα, με τη Νέα Σελήνη σήμερα ν' ανοίγει έναν μήνα με περισσότερες επαγγελματικές επαφές, ιδέες, γνωριμίες, συμφωνίες, συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Στο διάστημα αυτό θα φανείτε πιο πολύ κοινωνικά κι επαγγελματικά, γι' αυτό θα χρειαστεί σοβαρότητα και μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Εποχή με περισσότερες υποχρεώσεις επίσης.

Ιχθύες

Αισιόδοξος και σχετικά πιο άνετος ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα, ενώ θα τονίσει τον οίκο των ταξιδιών, γι' αυτό θα είναι εποχή με εκδρομές, περιπέτειες αλλά και με επαφές με το εξωτερικό ή με άτομα ξένα. Επίσης θα είναι μήνας όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στις σπουδές, σε θέματα νομικά, σε συγγραφή και διδασκαλία.

Κριός

Η εστίαση της προσοχής στον σεληνιακό μήνα που ανοίγει σήμερα με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, θα βρίσκεται κυρίως σε θέματα οικονομικά κι ερωτικά. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε τη δυνατότητα για οικονομικές συμφωνίες, επενδύσεις, δάνεια κλπ, ενώ η σχέση σας με τον σύντροφο θα γίνει πιο βαθιά και ουσιαστική. Περίοδος ψυχανάλυσης και έρευνας.

Ταύρος

Ανοίγει έναν κοινωνικό μήνα η Νέα Σελήνη σήμερα, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για νέες σχέσεις και γνωριμίες, ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές, και για αρκετό socializing γενικά. Στις επόμενες εβδομάδες η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στους άλλους, στον σύντροφο, τους συνεργάτες και τους καλούς φίλους.

Δίδυμοι

Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα παραγωγικό, όπου θα δουλέψετε αρκετά και θα έχετε την ευκαιρία για νέες επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες και αρκετές ιδέες. Επίσης στον μήνα αυτόν θ' ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη διατροφή – καλή περίοδος για αποτοξίνωση και νέα δίαιτα και θεραπεία. Ενασχόληση με τα κατοικίδια.

Καρκίνος

Ξεκινά ένας ερωτικός και δημιουργικός μήνας με τη Νέα Σελήνη σήμερα, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για περισσότερο φλερτ και διασκέδαση, και για περισσότερες ερωτικές κατακτήσεις και γνωριμίες. Αυξάνει ακόμα η χαρά, η δημιουργικότητα, η ζωτικότητα και η αυτοπεποίθησή σας. Η εστίαση της προσοχής επίσης θα βρίσκεται στα παιδιά.

Λέων

Με τη Νέα Σελήνη σήμερα, ξεκινά ένας μήνας νοσταλγικός, στον οποίο θα αναπολήσετε αρκετά το παρελθόν ή θα επισκεφτείτε και τις ρίζες σας. Θα είναι επίσης μια περίοδος στην οποία θα ασχοληθείτε  με θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, κι έτσι είναι πιθανή μια μετακόμιση, αγορά, πώληση, ενοικίαση κλπ, ή επιδιορθώσεις και ανακαινίσεις.

Παρθένος

Σήμερα η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα ζωηρό κι επικοινωνιακό, με περισσότερες επαφές, γνωριμίες, πολλές συζητήσεις, ιδέες ή και συμφωνίες. Περίοδος επίσης με αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Αγορά οχήματος ή συσκευών επικοινωνίας. Ακόμα, εποχή μάθησης, σεμιναρίων, γραψίματος. Οι συγγενείς, οι συμμαθητές και οι γείτονες κάνουν έντονη την παρουσία τους.

Ζυγός

Την ευκαιρία για νέα έσοδα θα φέρει η Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία για ένα μήνα θα εστιάσει την προσοχή σας κυρίως σε θέματα οικονομικά και αποκτημάτων. Έτσι, οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Το αίσθημα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας θα σας απασχολήσει. Θα είναι ένας μήνας με απολαύσεις των αισθήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being