Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σκίμπε: «Σε καλύτερο επίπεδο ο Ολυμπιακός από τους υπόλοιπους»

Σκίμπε: «Σε καλύτερο επίπεδο ο Ολυμπιακό...

Δηλώσεις του τεχνικού της Εθνικής μετά το Ατρόμητος- ΠΑΟ

Ο Μίκαελ Σκίμπε έπιασε αμέσως δουλειά και βρέθηκε στο Περιστέρι για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Ατρόμητος - Παναθηναϊκός. Ο νέος τεχνικός της εθνικής Ελλάδας μίλησε στην ΕΡΤ για όσα έχει δει ως τώρα στην Super League και σχολίασε τα επόμενα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ελπίζω απόψε εδώ που ήρθα να είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και θέλω πολύ να δω τους Έλληνες παίκτες και να παρακολουθήσω τόσο τους παίκτες που παίζουν στον Ατρόμητο όσο και αυτούς που παίζουν στον Παναθηναϊκό που έχει πολλούς παίκτες. Την περασμένη εβδομάδα είδα το ματς του Παναθηναϊκού ο οποίος άλλαξε προπονητή και θα δούμε τώρα τι θα κάνει. Από την άλλη πλευρά είναι όμως Ολυμπιακός που είναι πολύ καλή ομάδα και είναι σε καλύτερο επίπεδο αυτή τη στιγμή από όλες τις άλλες ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος ενόψει των δυο αγώνων που έχουμε και θα έχω την ευκαιρία να μάθω όλους τους παίκτες τις επόμενες μέρες Θα μαζευτούμε την Τρίτη και είμαι χαρούμενος που θα τους συναντήσω για πρώτη φορά. Έχουμε καλέσει εικοσιπέντε παίκτες οπότε θα έχουμε άποψη για κάθε παίκτη ξεχωριστά και είμαι ικανοποιημένος για αυτό».

Για τα παιχνίδια που έρχονται: «Ειδικά το παιχνίδι με την Τουρκία είναι μεν ένα φιλικό παιχνίδι αλλά από την άλλη πλευρά είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς για την Ελλάδα. Ελπίζω όλοι μαζί να έχουμε ένα καλό μέλλον νομίζω ότι υπάρχουν από την μια πλευρά αρκετοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, υπάρχουν παίκτες όμως και με εμπειρία και έτσι ο στόχος μας είναι να πάμε στο επόμενο παγκόσμιο κύπελλο στη Ρωσία. Από την άλλη όμως ειδικά το Βέλγιο που θα βρούμε στα προκριματικά είναι μια παρά πολύ καλή ομάδα άλλα αν εμείς είμαστε καλοί και έχουμε καλή απόδοση και πάρουμε τα αποτελέσματα θα πετύχουμε το στόχο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα, και είμαι ευτυχισμένος που είμαι προπονητής στην Εθνική Ελλάδας. Μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports