Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

"ΒREAKTHROUGH DESIGNER" ΣΤΟ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΟ CLARIDGES Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ

"ΒREAKTHROUGH DESIGNER" ΣΤΟ ΛΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ξανά στο βάθρο,με Erdem, Kidman,Winslet, Miller

Ακόμα μια ηχηρή διάκριση για την ελληνίδα σχεδιάστρια και "βασίλισσα των prints" Μary Katrantzou, καθώς πλάι στο "βαρύ πυροβολικό" των διασημοτήτων του πλανήτη, όπως η Νικόλ Κίντμαν και η Κέιτ Γουίνσλετ, ανακηρύχθηκε "Breakthrough Designer" στην τελετή των Bazaar Awards στην έδρα της, το κοσμοπολίτικο Λονδίνο, εντός του εμβληματικού ξενοδοχείου Claridges.

Η 32χρονη δημιουργός, απόφοιτος του κολεγίου Central Saint Martins με ραγδαία εξέλιξη από το πρώτο της κιόλας σόου, κατέχει τον τίτλο της καλύτερης σχεδιάστριας BFC/Vogue Designer Fashion Fund του British Fashion Council και πολλά ακόμα "παράσημα". Αλλωστε, τα ρούχα της φιγουράρουν σε καταναλωτικούς  "ναούς" όπως Harods, Selfridges, Harvey Nichols, Barneys, Neiman Marcus, Colette, 10 Corso Como, Luisa, σε κορυφαίες luxury ιντερνετικές μπουτίκ και με συνολική παρουσία σε 47 χώρες, ενώ έχει σχεδιάσει και για τον αθλητικό κολοσσό Adidas.

Aυτή τη φορά ο πειραματισμός της με στάμπες, κολάζ και φουτουριστικά υλικά κατάκτησε τον τίτλο πως "κόβει την ανάσα". Η ίδια πάντα ντυμένη στα μαύρα, φωτογραφήθηκε σεμνά στην είσοδο, κατόπιν με το βραβείο ανά χείρας και τη συνάδελφό της Emilia Wickstead. O Tούρκος σταρ της μόδας Erdem Moralioglu, πασίγνωστος για τις νεορομαντικές δαντελένιες δημιουργίες του ανέβηκε επίσης στο βάθρο ως "Μan Of the Year" ενώ το βραβείο "Designer" κέρδισε η Clare Waight Keller για τον οίκο Chloe.  Το ίδιο βράδυ διακρίθηκαν επίσης η τραγουδίστρια του σάουντρακ των "50 αποχρώσεων του γκρι" Ελι Γκούλντιγκ, τα μοντέλα Λάρα Στόουν και Κάρεν Ελσον, οι ηθοποιοί Νικόλ Κίντμαν, Μισέλ Ντόκερι, Ρουθ Γουίλσον, Λίλι Τζέημς για τις θεατρικές και τηλεοπτικές τους επιδόσεις. "British Icon" δικαιωματικά η Σιένα Μίλερ που ήταν η ωραιότερη της βραδιάς με τουαλέτα Valentino και  "British Actress" η Κέιτ Γουίνσλετ με σοβαρό φόρεμα Roland Mouret.

(Πέρα από τα χαμόγελα πάντως το ντύσιμο της Κίντμαν με βολάν Proenza Shoulher πήρε τις χειρότερες κριτικές. Σας έχουμε και φωτο απο την τωρινή, χειμερινή κολεξιόν της Κατράντζου για φινάλε). Α.ΜΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View