Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΑΝΕΒΑΖΕΙ "ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΙΛΜ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΑΝΕΒΑΖΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γέλιο multi ethnic

Στο αθηναικό θέατρο Γκλόρια της οδού Ιπποκράτους κάνει σήμερα πρεμιέρα ο Λάκης Λαζόπουλος με τις Μαρία Καβογιάννη, Τζένη Θεωνά και ένα νεανικό θίασο στο πλευρό του. Εχει "ελληνοποιήσει" την διασκεδαστική γαλλική ταινία "Θεέ μου τί σου κάναμε-Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?"που είδαμε στο σινεμά πέρυσι, για να σατιρίσει το ρατσισμό στην δική μας καθημερινή πραγματικότητα.

Το έργο αποτελεί μια ηθογραφία για την ανοχή στην πολυπολιτισμικότητα, καθώς ένα ηλικιωμένο, αστικό ζευγάρι βλέπει τις κόρες του να αποκτούν συζύγους και συντρόφους από άλλες φυλές. Οι χαρακτήρες παίρνουν την ελληνική τους υπόσταση δημιουργώντας άλλοτε σκηνές αβίαστου γέλιου, άλλοτε εύστοχου σαρκασμού και άλλοτε λεπταίσθητου-υποδόριου χιούμορ μέσα από τη γνώριμη, συνειδητή, κίνηση του Λάκη Λαζόπουλου προς το κοινό του: «Παρακαλώ, ορίστε ένας καθρέπτης». Ποιές είναι οι αντιδράσεις σε τέτοιες συνθήκες αναγκαστικής συμβίωσης;
Συντελεστές: Θεατρική διασκευή -σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς Κοστούμια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου. Το τραγούδι της παράστασης υπογράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View