Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

H NEA, ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ IT- BAG, «ΦΩΝΑΖΕΙ» ΙΤΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ

 H NEA, ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ IT- BAG, «ΦΩΝΑΖΕΙ» ΙΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Meet…Dionysus

Από την αβαν γκαρντ βιτρίνα της παριζιάνικης Colette, μέχρι πάνω σε ονομαστές διεθνείς κοκέτες και celebrities, μια είναι η τσάντα που έχει απασχολήσει και φωτογραφηθεί τελευταία τόσο πολύ: η διάσημη πλέον Dionysus του οίκου Gucci δια χειρός του πολυσυζητημένου ανανεωτή ντιζάινερ Αλεσσάντρο Μικέλε. Καθόλου «δωρική» αλλά αντιθέτως πολύ στολισμένη,σαν ζωγραφιά, δηλαδή ξεκάθαρα ιταλική, έχει εξελιχθεί στο πιο περιζήτητο αξεσουάρ αυτής της χειμερινής ενδυματολογικής σαιζόν, ενώ ήδη κεντρίζει και με τις cruise, εαρινές και θερινές της εκδοχές.

Ο Αλεσσάντρο Μικέλε με τα παιχνιδιάρικα vintage seventies που εκπροσωπεί ,δηλώνει απερίφραστα μαξιμαλιστής. Η αισθητική του έφερε τα «πάνω κάτω» στην Gucci αυτοκρατορία ανεβάζοντας το brand στην κορυφή του ενδιαφέροντος.Το κούμπωμα της τσάντας είναι δικέφαλο φίδι και σε όλη την επιφάνειά της σμίγουν το λογότυπο Gucci με λουλούδια, μέλισσες, πουλιά, δαντέλες και σουέντ φινιρίσματα. Ακόμα και οι πιο απέριττες, μονόχρωμες βερσιόν φιγουράρισαν με τα outfits των κομψότερων γυναικών στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας.

Η Dionysus λανσάρεται ανατρεπτικά με πολλά «βαριά» χίπππικα δαχτυλίδια, παλιομοδίτικα εμπριμέ, πλισέ φούστες με χρυσοκλωστές, πουκάμισα με φιόγκο, μοκασίνια με γούνινη πατούσα αλλά τελικά αποτελεί αξιοθέατο από μόνη της. Ηρθε άλλωστε για να μείνει, ώστε να θεωρείται καταναλωτική επένδυση για εκείνες που μπορούν να ξοδέψουν.  A.MΠ

 

O Aλεσσάντρο Μικέλε

O Aλεσσάντρο Μικέλε

O Aλεσσάντρο Μικέλε

Βγήκε ακόμα και ανδρική σειρά

Βγήκε ακόμα και ανδρική σειρά

Βγήκε ακόμα και ανδρική σειρά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View