Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ανακοίνωσε τον Κώστα Μέξα ο Απόλλων Carna

Μπάσκετ: Ανακοίνωσε τον Κώστα Μέξα ο Από...

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και αναμένεται να πιάσει δουλειά

Δεν άργησε να αντικαταστήσει τον Θανάση Παπαχατζή ο Απόλλων Carna, καθώς πριν από λίγο ανακοίνωσε και επίσημα τον νέο του προπονητή, που ακούει στο όνομα Κώστας Μέξας.

Δείτε την ανακοίνωση των μελανόλευκων καθώς και το βιογραφικό του νέου προπονητή της ομάδας:

"Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων  CARNA ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κώστα Μέξα, τον οποίο και καλωσορίζει στην ομάδα μας.  Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και αναμένεται να πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα.

Ο Κώστας Μέξας γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 25 Οκτωβρίου 1976. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Χορτιάτη (1997-03), στους Αμπελόκηπους (2003-04), στα γυναικεία τμήματα του Μέγα Αλέξανδρου (2004-05) και της Καστοριάς (2005-06) και στη συνέχεια θήτευσε για μια διετία στη ΜΕΝΤ (2006-08) και τρία χρόνια στον Ηρακλή (2008-11).

Από το 2011 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι ο Κώστας Μέξας ήταν μέλος του προπονητικού τιμ του ΚΑΟΔ αφού αρχικά ήταν άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Καλαφατάκη και εν συνεχεία του Νέναντ Μάρκοβιτς ενώ την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ανέλαβε πρώτος προπονητής στην ομάδα της Δράμας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports