Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Πέντε στα πέντε για τον Άρη στην Γ' εθνική

Ποδόσφαιρο: Πέντε στα πέντε για τον Άρη ...

Οι κίτρινοι επιβλήθηκαν με 2-0 της ΑΠΕ Λαγκαδά στο Χαριλάου

Σε κρύα, σε βροχές, σε κλειστές άμυνες; Πουθενά δεν σταματά ο Άρης του Αναστόπουλου που νίκησε (2-0) και την ΑΠΕ Λαγκαδά συνεχίζοντας ακάθεκτος στην κορυφή!

Μόνος πρώτος στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Άρης, που έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κάμψει το εμπόδιο της ΑΠΕ Λαγκαδά το Σάββατο (24/10), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου σημείωσαν δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά και κατέκτησαν το τρίποντο, το πέμπτο σε ισάριθμα ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Καπνίδης με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Καπετανόπουλος που έκανε χέρι. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του επιθετικού του Άρη σε πέντε παιχνίδια. Στο 36' ο Ντούνης έκλεψε τη μπάλα, βγήκε μόνος απέναντι στον Καλογεράκη και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0!

Στο δεύτερο μισό η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έριξε ρυθμούς, αποφάσισε να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Και ο αντίπαλος, όμως, δεν μπόρεσε να απειλήσει του Τζινάρ, που ήταν θεατής σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επόμενο παιχνίδι για τους νικητές αυτό με το Νέστο Χρυσούπολης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Γεωργιάδης, Καζναφέρης, Παυλίδης (81' Ντογος), Ρόβας, Ντούνης (70' Καλογέρης), Ν΄Λουντούλου, Πόι, Καπνίδης (60' Κυβελίδης)

ΑΠΕ Λαγκαδά (Γιάννης Παγώνης): Καλογεράκης, Βασαϊτης, Καπετανόπουλος (60' Πολιτης), Λαβίδας, Αθανασίου, Λεμονής, Ξανθόπουλος, Τσερκέζης, Κράββαρης (67' Σαράφογλου), Παναγιωτούδης, Βεϊδαμενίδης (76' Παπαναστασίου).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Μεγάλο διπλό και πρώτη νίκη για την Παναχαϊκή στις Σέρρες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports