Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Διπλό παραμονής του Πλατανιά στο Αγρίνιο

Σουπερλίγκ: Διπλό παραμονής του Πλατανιά...

Στην μάχη για την παραμονή, Παναιτωλικός-Πλατανιάς 1-2

Με κεφαλιά του Κουλιμπαλί έπειτα από τραγική έξοδο του Κυριακίδη, ο Πλατανιάς απέδρασε με μεγάλο «διπλό» από το Αγρίνιο, επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού.

Παναιτωλικός και Πλατανιάς έψαχναν απελπισμένα τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League, στην προσπάθειά τους για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα, με τους Κρητικούς να είναι πάντως εκείνοι που χαμογέλασαν διάπλατα στο φινάλε.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προηγήθηκε με τον Μιλούνοβιτς στο 30' και είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 49' με τον Κάπελ όμως στο 82' ο Κουλιμπαλί εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Κυριακίδη και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά υπέγραψε την δεύτερη σερί επιτυχία του Πλατανιά στο πρωτάθλημα (δεύτερη και συνολικά) και  πρώτη εκτός έδρας στη φετινή Super League.

Ήταν μάλιστα η πρώτη νίκη στην ιστορία του μέσα στο Αγρίνιο καθώς στα τέσσερα προηγούμενα ματς των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας είχε επικρατήσει ο εκάστοτε γηπεδούχος χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει ο φιλοξενούμενος!

Στον αντίποδα ο Παναιτωλικός απογοήτευσε τον κόσμο του (άρχισαν να αποχωρούν μαζικά μετά το 1-2) καθώς παραμένει με μία μόλις νίκη στο πρωτάθλημα από τις 13 Σεπτεμβρίου ενώ έχει δεχτεί 14 γκολ στις 4 τελευταίες αγωνιστικές.

Γκολ: Κάπελ (49') / Μιλούνοβιτς (30'), Κουλιμπαλί (82')

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Ρουσκουγέδα (64' Ουάρντα), Κουτρομάνος, Μάκος (85' Ρομέρο), Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ (78'  Καμαρά), Βιγιαφάνες, Μαρκόφσκι

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Μενδρινός (79' Μαχαμάτ), Μιλούνοβιτς (85' Αποστολόπουλος), Γιακουμάκης (69' Γκόμες), Ανγκούλο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία για Καλλονή και Λεβαδειακό στην Μυτιλήνη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports