Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Εύκολη νίκη για τον ΟΦΗ στην Γλυφάδα

Ποδόσφαιρο: Εύκολη νίκη για τον ΟΦΗ στην Γλυφάδα

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 3-0 στην πρώτη τους νίκη στο Λεκανοπέδιο

Η 3η επίσκεψη του ΟΦΗ στην Αττική ήταν και η τυχερή! Οι Κρητικοί χωρίς να δυσκολευτούν κέρδισαν με 3-0 την Γλυφάδα με γκολ των Περογαμβράκη και Πόποβιτς.

Μετά από τις 2 γκέλες στο Λεκανοπέδιο κόντρα σε Εθνικό και Νέο Ηράκλειο, αυτή την φορά ο ΟΦΗ ήταν πιο ουσιαστικός και καλύτερος. Έτσι δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει την 2η του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 0-3 την Γλυφάδα. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν... τεράστια.

Ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία απέναντι στη Γλυφάδα, την οποία "φιλοδώρισε" με τρία γκολ. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Αλέξης Περογαμβράκης άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζντράβκο Πόποβιτς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ(!) έκανε το 2-0 για τους Ηρακλειώτες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Δημήτρης Ραπτάκης στο 78' με κοντινό πλασέ.

Γλυφάδα: Ζιώγκας, Τσιτσοφώτος, Σινάνι, Παικόπουλος, Κόντι, Μπούμπας, Παντελής, Παναγόπουλος, Καλογιάννης, Ιωάννου, Κωτσοβός

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Ραπτάκης, Κώτσιος, Μπολάκης, Βιγιαφάνε, Φραγκουλάκης, Φαμπίνιο, Γκούμας, Πόποβιτς, Πατινιώτης (31' λ.τρ. Κοιλιάρας), Περογαμβράκης (85' Κουσίδης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Τέσσερα στα τέσσερα για τον Άρη με Κυβελίδη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports