Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τ. Κανελλόπουλος: "Δύσκολο το ξεκίνημα, αλλά θα παλέψουμε"

Τ. Κανελλόπουλος: "Δύσκολο το ξεκίν...

Τόνισε ο πρόεδρος της ΝΕΠ για την κλήρωση της Α1 Εθνικής

Το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής πόλο των ανδρών ξεκινά σε λίγες ημέρες και ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Τάκης Κανελλόπουλος έκανε την εξής δήλωση για την κλήρωση:

"Η κλήρωση δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε, καθώς στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με τις οποίες έχουμε τους ίδιους στόχους.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις περσινές της υποχρεώσεις μόλις τον περασμένο Ιούλιο και άργησε να χτιστεί για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ συν τοις άλλοις είχαμε και την καθυστέρηση με την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου "Α. Πεπανός".

Δεν έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, καθώς είχαμε περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή μας και ελπίζω, τουλάχιστον, ότι στο τουρνουά του ΣΕΔΥ θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει της έναρξης της Α1 Εθνικής.

Είμαστε ο μοναδικός εκπρόσωπος της Πάτρας στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από αρκετά χρόνια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο νέο πρωτάθλημα, αν και τα πράγματα είναι σαφώς δύσκολα για εμάς".

Ο Τάκης Κανελλόπουλος έδωσε το «παρών» στην σημερινή κλήρωση της ΚΟΕ και ανέλυσε τους στόχους και την φιλοσοφία της ΝΕΠ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ της φετινής ομάδας (22 ετών).

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ, Λάμπρος Αναστασόπουλος δεν κατάφερε να ταξιδέψει χθες στην Αθήνα, λόγω έκτακτης επαγγελματικής υποχρέωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Η ΝΕΠ πρεμιέρα στην Α1 με την Ηλιούπολη

Πόλο: Στη ΝΕΠ και ο Νίκος Καλιοράκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports