Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Νίκη του Άρη και πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου

Μπάσκετ: Νίκη του Άρη και πρόκριση στα η...

Ο Άρης επιβλήθηκε της ΑΕΚ με σκορ 64-61

Πρώτα γκρέμισε την μπασκέτα, μετά γκρέμισε και την ΑΕΚ! Ο Άρης με ηγέτη τον Τζαμέλ Χάγκινς επικράτησε 64-61 της ψυχωμένης αλλά ελλιπούς «Ένωσης» κι έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από την διακοπή μίας ώρας μετά την κατεδάφιση της μίας μπασκέτας από το κάρφωμα του Τζαμέλ Χάγκινς στο 21' στην back door πάσα του Ντόμινικ Γουότερς!

Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έδειξαν τόσο παθιασμένοι για να πάρουν τη νίκη-πρόκριση που όσο και αν... κρύωσαν δεν τα παράτησαν. Ακόμη και όταν αυτοί του Ντράγκαν Σάκοτα κατάφεραν με παίκτη κλειδί τον Γιάννη Καλαμπόκη και επιθετικούς εκφραστές τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Μιλάν Μιλόσεβιτς να ξεπεράσουν την πίεση της κερκίδας και το εις βάρος τους -6.

Η ατμόσφαιρα όμως που υπήρχε για ακόμη μία φορά έδωσε την ώθηση που απαιτούνταν στον Άρη να λυγίσει την "πεισματάρα" ΑΕΚ είτε νωρίτερα με τον Βασίλη Σίμτσακ αλλά κυρίως με τον Τζαμέλ Χάγκινς και τον Τζέρελ ΜακΝίλ και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σε παιχνίδι που από το ξεκίνημά του ήταν ντέρμπι με την ΑΕΚ να βρίσκει τις λύσεις μέσα σε μία καυτή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι του Άρη, που έδωσαν την δική τους νότα στις κερκίδες της Nick Galis Hall. Με τον τρόπο αυτό έδιναν την ώθηση στους παίκτες του Πρίφτη ώστε στα δύο πρώτα δεκάλεπτα να μην μπορέσει να ανοίξει την διαφορά πάνω από τους έξι πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 36-36, 51-47, 64-61.

Άρης (Πρίφτης): Ξανθόπουλος, Πελεκάνος 6(2), Τσούπκοβιτς 2, Γουάιτ 4, Γουότερς 10(6ασ.), Ζάρας 5(1), Χάγκινς 17(3/7β., 7/15διπ., 10ριμπ.), Κοέν 3(1), Μούρτος 2, Σίμτσακ 6, ΜακΝίλ 9(1).

ΑΕΚ (Σάκοτα): Ανοσίκε 5, Παπαντωνίου 7(2), Χέρστον 10(1), Μιλόσεβιτς 11(9ριμπ.), Σκραμπ 3(1), Μαυροκεφαλίδης 13(2/3β., 4/9β., 1/4τρ.), Σαρικόπουλος, Καλαμπόκης 8, Γουόρεν 4.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα των ημιτελικών του κυπέλλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports