Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων για Στελέχη Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφαλείας στην Πάτρα

Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων για...

Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

Πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλειας/SECURITY θα εξασφαλίσουν οι συμμετέχοντες στο εγκεκριμένο πρόγραμμα από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης που θα ξεκινήσει στην Πάτρα στις 9 Οκτωβρίου στο Eυρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI. To σεμινάριο απευθύνεται α) σε επαγγελματίες που ασχολούνται με το χώρο της φύλαξης προσώπων και υποδομών και διαθέτουν άδειες παλαιού τύπου που δεν μπορούν πλέον να ανανεωθούν από την Αστυνομία και β) σε νέους επαγγελματίες που επιθυμούν να απασχοληθούν στο εξής στον συγκεκριμένο χώρο.

Η ζωντανή εκπαίδευση από έμπειρα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και την Αστυνομία, οι ηλεκτρονικές παρουσιάσεις, οι ειδικές σημειώσεις, οι προσημειώσεις εργασίας και οι μελέτες περίπτωσης (case studies)  που παρέχει το Eυρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI – ΒΕΡΓΗ ΚεΔιΒιΜ2 οδηγούν σε υψηλά ποσοστά επιτυχίας, έως 100%. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση της εκπαίδευσης, διάρκειας 105 διδακτικών ωρών, οι καταρτιζόμενοι αποκτούν Βεβαίωση Κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης και αυτομάτως το δικαίωμα για συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματιών με ειδικότητα «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» οι οποίες οργανώνονται και διεξάγονται από το ΚΕ.ΜΕ.Α. (Κέντρο Μελετών Ασφάλειας) του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κατόπιν ανάθεσής τους από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού). Δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης έχουν επίσης τα άτομα τα οποία, αποδεδειγμένα, έχουν εργασθεί ή εργάζονται ως μισθωτό προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας ή ως προσωπικό σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας επιχειρήσεων ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Οι επαγγελματίες μπορούν να εργαστούν σε εταιρείες φύλαξης, δημόσιους οργανισμούς, νυχτερινά κέντρα, καταστήματα, τράπεζες και ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε πληθώρα επιχειρήσεων.

Το Eυρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI – ΒΕΡΓΗ ΚεΔιΒιΜ2 στην Πάτρα είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατάISO: 9001-2008 από το Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης DQS για παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής εκπαίδευσης και ποιότητας καλύπτοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις καταρτιζομένων και επιχειρήσεων στη Δυτική Ελλάδα.

Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

Οι τελευταίες εγγραφές που θα γίνουν έως την Τρίτη 6 Οκτωβρίου τυγχάνουν νέας προνομιακής μειωμένης τιμής – έκπληξη!

Eυρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI – ΒΕΡΓΗ ΚεΔιΒιΜ2

Ζαΐμη 21, 5ος όροφος
τηλ. 2610 27 18 27, 2610 27 05 98 
[email protected]

vergis

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά