Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Στην τελική ευθεία για το "7ο Boxing Gala"

Παναχαϊκή: Στην τελική ευθεία για το &qu...

Η γιορτή της πυγμαχίας

Το "7ο Boxing Gala" υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, θα πραγματοποιηθεί την 1 Νοεμβρίου στο sports hall της Παναχαϊκής Γ.Ε.

Στη γιορτή της πυγμαχίας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος δίνουν το ραντεβού τους, σε μία πρόβα τζενεράλε εν όψει του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ανδρών που θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου.

Είναι χαρακτηριστικό, στο φετινό gala πρόκειται να πάρουν μέρος μόνο πυγμάχοι που συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Το «7ο Boxing Gala» θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί με το SCHOOL BOXING με αθλητές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα παμπαίδων, παίδων και νέων, ενώ η διοργάνωση αναμένεται να περιλαμβάνει και άλλες παράλληλες δράσεις, event που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των θεατών.

Ενώ τους αγώνες των champ που θα διαιτητεύσουν στο ρινγκ, διεθνή διαιτητές με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Πρόκειται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των πατρινών φιλάθλων όπως και τα προηγούμενα χρονιά καθώς οι πατρινοί φίλαθλοι, γεμίζουν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της ΠΓΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεχωριστή στιγμή για τον Άγγελο Μπέη το Gala της Παναχαϊκής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports