Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σούπερ Λίγκα: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το...

Τα άλλα σημερινά ματς είναι Καλλονή Παναιτωλικός και Ηρακλής-Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (20.30) τον ΠΑΣ Γιάννινα με μοναδικό στόχο την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Τέσσερα 24ωρα πριν το μεγάλο ματς με την Αρσεναλ στο Βόρειο Λονδίνο, στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν στο Καραϊσκάκη την ομάδα της Ηπείρου για την 5η αγωνιστική της Super League.

Κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν έχουν στο μυαλό τους οι «ερυθρόλευκοι», έτσι ώστε να παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας και ταυτόχρονα να παραταχθούν στο «Εμιρέιτς» με τη ψυχολογία στα ύψη.

Εκτός των «μόνιμων» απόντωνς, Τσόρι Ντομίνγκες, Μανιάτη, Μπουχαλάκη, Ντα Κόστα, ο Μάρκο Σίλβα απέκλεισε από την αποστολή και τον Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, για να πάρει... ανάσες και να είναι πανέτοιμος για τη μάχη με τους «κανονιέρηδες». Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο Σαλίνο, που ήταν πολύ καλός με τη Μπάγερν.

Εκτός από τον αγώνα, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, το σημερινό «πρώτο πιάτο» της 5ης ημέρας της Super League, περιλαμβάνει άλλα δύο παιχνίδια. Η «αυλαία» θα ανοίξει στη Μυτιλήνη, όπου η Καλλονή θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη εφετινή της νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό (16:00), ενώ στις 18:15, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει στο «Καυτανζόγλειο» τη Ξάνθη, με στόχο να πανηγυρίσει το πρώτο εφετινό του «τρίποντο» στην Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Καταγγελία της Μπάγερν Μονάχου για τα επεισόδια στο "Καραϊσκάκης"

Σουπερλίγκ: Τέσσερα στα τέσσερα ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports