Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο πύρινος Άρης και μέχρι τις 12 Νοεμβρίου που θα κάτσει θα σας κάνει πολύ αποφασιστικούς και δυναμικούς, μια περίοδος με δράσεις, ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, με επιτυχίες κυρίως τον Οκτώβριο. Ωστόσο προσέξτε ιδιαίτερα τον εγωισμό σας, τα ατυχήματα, τη βιασύνη, τις φλεγμονές, τους πονοκεφάλους και τον εκνευρισμό.

Ζυγός

Το πέρασμα του Άρη απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, σας βάζει σε μια περίοδο κλεισίματος διάφορων κύκλων και θεμάτων, όχι χωρίς άγχος ωστόσο. Τελείωμα σχέσεων και συνεργασιών. Στο διάστημα αυτό μπορεί ο ύπνος σας να μην είναι ήσυχος, κυρίως λόγω άγχους και φασαρίας. Άστατος ο ψυχικός σας κόσμος, θυμός, απωθημένα.

Σκορπιός

Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο Άρης και μέχρι τις 12/11 θα σας δραστηριοποιήσει δυναμικά σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα και στο ίντερνετ, όμως προσέξτε τις εντάσεις και τους ανταγωνισμούς εκεί αλλά και με τις παρέες σας. Ξεκίνημα υλοποίησης σχεδίων και γρήγορο προχώρημα αυτών, κυρίως τον Οκτώβριο. Παίρνετε ρόλο αρχηγού σε ομάδες και ίντερνετ.

Τοξότης

Δυναμική επιρροή για τα επαγγελματικά θα είναι η διέλευση του Άρη απ' την Παρθένο από σήμερα έως τις 12/11, ένα διάστημα με ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, όμως θα είναι και κουραστική περίοδος, στην οποία θα σας “τρέξουν” πολλές υποχρεώσεις κι επαγγελματικά θέματα. Προσέξτε τις εντάσεις με άτομα εξουσίας. Αυξημένος εγωισμός. Φλεγμονές, πονοκέφαλοι, ατυχήματα

Αιγόκερως

Θα σας κάνει πιο δυναμικούς και δραστήριους η διέλευση του Άρη απ' την Παρθένο από σήμερα έως τις 12/11, ένα διάστημα με αυξημένη ζωτικότητα κι αποφασιστικότητα, ενώ θα προχωρήσετε σε τολμηρά ανοίγματα, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό. Προσοχή ωστόσο στον εκνευρισμό στα ταξίδια. Νέες σπουδές. Ξεκίνημα νομικών διεκδικήσεων ή και συγκρούσεων.

Υδροχόος

Ένα άγχος σε οικονομικά θέματα θα προκαλέσει από τώρα έως τις 12/11 η αλλαγή ζωδίου του Άρη, κυρίως σε ζητήματα που αφορούν δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες, εφορία, επενδύσεις, διατροφή συζύγου κλπ, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς. Ίντριγκες, παρασκήνια, αποκάλυψη μυστικών. Θα είναι ωστόσο ένα αρκετά ερωτικό διάστημα.

Ιχθύες

Με την αλλαγή ζωδίου του Άρη από σήμερα, μπαίνετε σε μια περίοδο δραστήρια για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή έως τις 12/11, ένα διάστημα με νέους δεσμούς και συνεργασίες, με αποφάσεις στις σχέσεις, ειδικά μάλιστα τον Οκτώβριο. Όμως προσέξτε τους ανταγωνισμούς με τους άλλους και τον εγωισμό σας.

Κριός

Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο θα ενεργοποιήσει δυναμικά τον εργασιακό σας τομέα μέχρι τις 12/11, ένα διάστημα με ξεκινήματα, δράσεις, πρωτοβουλίες (κυρίως τον Οκτώβριο). Έντονη καθημερινότητα στο διάστημα αυτό, δεν θα λείπει κι ο εκνευρισμός στο χώρο δουλειάς και με συναδέλφους. Άγχος και για θέματα υγείας – προσέξτε τη διατροφή σας.

Ταύρος

Θετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση του Άρη απ' την Παρθένο από σήμερα έως 12/11, καθώς θα αυξήσει την ζωτικότητα, τον ενθουσιασμό, την δημιουργικότητα και τον ερωτισμό σας, ενώ θα φέρει νέους έρωτες και πολλή διασκέδαση και παιχνίδι (κυρίως τον Οκτώβριο). Ωστόσο προσέξτε τους ανταγωνισμούς με τα παιδιά και με τον ερωτικό σύντροφο.

Δίδυμοι

Σε μια κουραστική περίοδο σάς βάζει η αλλαγή ζωδίου του Άρη από σήμερα μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, ενώ κυρίως θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων θα σας “τρέχουν”, αλλά θα καταφέρετε πράγματα. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς με τους δικούς σας στο διάστημα αυτό – αυξημένος εγωισμός κι απωθημένα. Προσοχή επίσης σε φλεγμονές, ατυχήματα, πονοκεφάλους.

Καρκίνος

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Άρης και μέχρι τις 12/11 θα επηρεάσει έντονα τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Έτσι, θα είναι μια περίοδος πολύ δραστήρια επικοινωνιακά αλλά και με εριστικότητα στο λόγο ή εντάσεις και προκλητικότητα. Πολλές μετακινήσεις και ταξιδάκια, αλλά προσοχή σε ατυχήματα και βιασύνες. Εντάσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Λέων

Φεύγει ο δυναμικός Άρης απ' το ζώδιό σας που τον είχατε από 9/8, περνάτε τώρα σε πιο ήσυχη περίοδο, αλλά ο οικονομικός σας τομέας θα είναι ένα θέμα από τώρα έως τις 12/11, ένα διάστημα με οικονομικά άγχη κι ανταγωνισμούς ή διεκδικήσεις. Προσέξτε την κτητικότητα και τις βιαστικές αγορές και οικονομικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being