Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πρεμιέρα με τις “νεγκλιζέ” Παπαρίζου, Παπουτσάκη, Μπουλέ!

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πρεμιέρα με τις...

Ο Αιγιώτης κωμικός στο μιούζικαλ Nine

Mε κόκκινο σουτιέν η Ελενα Παπαρίζου, με δαντελένιο ”καυτό” κομπινεζόν η Κατερίνα Παπουτσάκη, με μίνι γεμάτο φτερά η Νάντια Μπουλέ, με vintage βραδινά Κατερίνα Λέχου, Τάνια Τρύπη, Αγορίτσα Οικονόμου και Μάρω Κοντού: Τί άλλο θέλει ο χαρισματικός αιγιώτης κωμικός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος; Το αποκαλυπτικό γυναικείο “μπουκέτο” που θα τον πλαισιώσει στο φιλόδοξο μιούζικαλ “Nine”σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα αποκάλυψε τα κάλλη του στην επίσημη φωτογράφιση εν όψει της πρεμιέρας της παράστασης ανήμερα 28 Οκτωβρίου στο αθηναικό Πάνθεον.

Το “Nine” βασίζεται βέβαια στο διάσημο έργο του Φεντερίκο Φελίνι που μεταφέρθηκε στο σινεμά με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις και τις Νικόλ Κίντμαν, Μαριόν Κοτιγιάρ, Σοφία Λόρεν και Πενέλοπε Κρουζ στο πλευρό του. Στην ελληνική θεατρική βερσιόν θα λάβουν μέρος συνολικά 14  ηθοποιοί και χορεύτριες, καθώς και 12μελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, με τον Μανόλη Παντελιδάκη στα σκηνικά, τη Ντένη Βαχλιώτη στα κουστούμια και τη Λία Βίσση στη φωνητική διδασκαλία.

Ο συμπατριώτης μας πρωταγωνιστής που απανωτά καλοκαίρια “σαρώνει” σε δημοτικότητα με αριστοφανικούς ρόλους και τις περασμένες σαιζόν στην πρωτεύουσα υποδύθηκε το “Σιρανό” μεγάλη απήχηση, βάζει ακόμα ένα στοίχημα για θεαματική προσέλευση στη θεατρική Αθήνα. Θα εμφανίζεται ντυμένος με κοστούμι -σε στυλ Μαστρογιάνι- ως σκηνοθέτης σε υπαρξιακή κρίση, που πασχίζει να ισορροπήσει προσωπική και επαγγελματική ζωή. Απέναντί του οι σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του.  Οι μούσες του. Α.ΜΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight