Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλων Carna: Παπαχατζής και Αργυρόπουλος σχολιάζουν το φετινό πρωτάθλημα

Απόλλων Carna: Παπαχατζής και Αργυρόπουλ...

Δείτε τις δηλώσεις του "μελανόλευκου" προπονητή και αρχηγού

Η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος θέλει τον Απόλλωνα Carna να ξεκινά με εκτός έδρας αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο, με τον "μελανόλευκο" προπονητή Θανάση Παπαχατζή και τον αρχηγό της πατρινής ομάδας, Νίκο Αργυρόπουλο να σχολιάζουν την κλήρωση:

Θανάσης Παπαχατζής: «Σημασία έχει περισσότερο να ξέρουμε με ποια ομάδα θα παίξουμε στην πρεμιέρα έτσι ώστε να μπορέσουμε σιγά - σιγά να συλλέξουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τον αντίπαλο μας για να είμαστε όσο το δυνατόν  πιο έτοιμοι.

Είναι δεδομένο ότι θα παίξουμε με όλες τις ομάδες εντός και εκτός και στόχος μας είναι σε όλα τα παιχνίδια να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε μέχρι τέλους τη νίκη. Άλλωστε το ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια και όσο προχωρά η σεζόν να παρουσιαζόμαστε και πιο αξιόμαχοι».

Νίκος Αργυρόπουλος: «Θεωρώ βατή και καλή την κλήρωση. Δουλεύουμε πολύ σκληρά από τις 17 Αυγούστου και είμαι αισιόδοξος ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι. Άλλωστε αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και να φτάσουμε στο φινάλε στους στόχους που έχουμε θέσει για τη φετινή σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Πρεμιέρα με Ρέθυμνο για τoν Απόλλωνα

Μπάσκετ: Με το "δεξί" στην Λευκάδα ο Απόλλων Carna

Carna

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports