Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΔΟΕ ανακοίνωσε τις πέντε υποψήφιες πόλεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η ΔΟΕ ανακοίνωσε τις πέντε υποψήφιες πόλ...

Η ΔΟΕ θα επιλέξει την οικοδέσποινα των Αγώνων τον Σεπτέμβριο του 2017

Η πρόσκληση για υποβολή επίσημων υποψηφιοτήτων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 ολοκληρώθηκε και η ΔΟΕ ανακοίνωσε τις πέντε πόλεις που κατέθεσαν φακέλους.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε τις πέντε υποψήφιες πόλεις που θα διεκδικήσουν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνωντου 2024.

Σε αυτές περιλαμβάνονται τέσσερις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις και μία αμερικανική και όπως γίνεται προφανές, η μάχη θα είναι Ευρώπη εναντίον ΗΠΑ.

Η Βουδαπέστη, το Αμβούργο, το Παρίσι, η Ρώμη και το Λος Άντζελεςείναι οι πέντε πόλεις που θα διεκδικήσουν τη "σκυτάλη" από το Τόκιο, αφού η προθεσμία της Τρίτης εξέπνευσε και η ΔΟΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη τους φακέλους που παρέλαβε.

Οι πέντε πόλεις είχαν εκφράσει από νωρίς τις προθέσεις τους και δεν υπήρξε κάποια καινούργια έκπληξη τις τελευταίες ημέρες.

Το Τορόντο αποφάσισε να μην καταθέσει υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής, όπως και το Μπακού.

Η ΔΟΕ θα επιλέξει την οικοδέσποινα των Αγώνων τον Σεπτέμβριο του 2017.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυγμαχικό ραντεβού αύριο στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports