Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 15 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 15 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Τα οικονομικά σας σήμερα είναι πηγή άγχους κι ανταγωνισμών, το πρωί ίσως και πηγή εμμονών, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια σε πληρωμές ή σε άλλες συναλλαγές. Απρόοπτα έξοδα επίσης. Μια μέρα στην οποία μπορεί να θέλετε να χαλαρώσετε, όμως υπάρχει ανασφάλεια και νευρική ένταση, ενώ κάποια πράγματα σάς κρατούν σε εγρήγορση.

Ζυγός

Η Σελήνη απ' το ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα σήμερα το πρωί, βαραίνει κάπως την ψυχολογία σας και χρειάζεται προσοχή σε αρνητικές συμπεριφορές, κυρίως στο σπίτι. Κατόπιν θα συναντήσει τον Ερμή, μια σύνοδος επικοινωνιακή, που φέρνει διάφορες επαφές και γνωριμίες. Αυξημένη νευρική ένταση ωστόσο, και κάποια ξαφνικά γεγονότα.

Σκορπιός

Πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, στην οποία θα κάνετε διάφορους απολογισμούς, ενώ θα υπάρχει ανάγκη για φυγή απ' τις φασαρίες και για περισσότερο ύπνο. Αμφίβολο ωστόσο το αν θα μπορέσετε να ηρεμήσετε, γιατί οι δύσκολες όψεις της Σελήνης φέρνουν μια -ψυχική κυρίως- αναστάτωση, με σκέψεις διάφορες για το παρελθόν.

Τοξότης

Ημέρα δικτύωσης, με συναντήσεις διάφορες και με ενασχόληση με το ίντερνετ, με ομάδες, συλλόγους κόμματα, αλλά οι δύσκολες όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν επικοινωνιακά ή άλλα εμπόδια. Το πρωί προσέξτε τις εμμονές με οικονομικά θέματα. Αργότερα είναι πιθανό να παρουσιαστούν αλλαγές σε σχέδιά σας και απρόβλεπτες συμπεριφορές σε φιλίες κι ερωτικά.

Αιγόκερως

Δεν είναι και πολύ εύκολη μέρα, η οποία ξεκινά με τη δύσκολη όψη Σελήνης-Πλούτωνα που το πρωί βαραίνει κάπως την ψυχολογία σας, ενώ αρνητικές συμπεριφορές είναι πιθανές από άτομα εξουσίας. Ωστόσο αναμένονται επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις σήμερα, αλλά το κλίμα είναι ασταθές και μπορεί να παρουσιαστούν διάφορα απρόοπτα κι ανατροπές, και σε ραντεβού.

Υδροχόος

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στις σπουδές, σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, όπως επίσης και σε ζητήματα νομικά, διδασκαλίας και συγγραφής, αλλά οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει μπορεί να φέρουν διάφορα εμπόδια στα παραπάνω. Πιθανές και ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού ή απρόοπτα στις μετακινήσεις.

Ιχθύες

Μπορεί σήμερα να νιώσετε ότι ορισμένοι άνθρωποι εισβάλλουν στον “χώρο” σας και θέλουν να σας ελέγξουν, και πιθανόν οι ισορροπίες να είναι πιο δύσκολες στις σχέσεις. Προσέξτε τις ίντριγκες με φίλους και γνωστούς, αλλά και τους ανταγωνισμούς, ακόμα και γύρω από οικονομικά θέματα, τα οποία αναμένεται γενικά να εμποδιστούν σήμερα.

Κριός

Το πρωί το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα μπορεί να ανοίγει τη μέρα με κάπως βαριά ψυχολογία και με υποχρεώσεις δυσάρεστες. Θα είναι όμως και κοινωνικές ώρες μέχρι το απόγευμα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ερμή να φέρνει διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες. Προσέξτε σήμερα κάποια απρόοπτα ή απότομες  συμπεριφορές αλλά και τη νευρική ένταση.

Ταύρος

Μπορεί να εμποδίζονται το πρωί θέματα εργασιακά, σπουδών, ταξιδιών ή νομικών, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις ίντριγκες στο χώρο δουλειάς αλλά και με δασκάλους. Πιθανές όμως επαγγελματικές συναντήσεις, γνωριμίες και συμφωνίες μέχρι το απόγευμα, όχι απαραίτητα κάτι πολύ σπουδαίο. Δεν λείπουν τα απρόοπτα σε δουλειά και καθημερινότητα, ίσως και κάποιες βλάβες.

Δίδυμοι

Θέματα παιδιών, οικονομικών κι ερωτικών μπορεί να εμποδίζονται το πρωί και θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς. Ωστόσο είναι μέρα ερωτικών γνωριμιών ή συναντήσεων και μηνυμάτων, αλλά υπάρχει μια αστάθεια, ενώ μπορεί να εκδηλωθεί και κυκλοθυμία. Θα έχετε όμως ευκαιρίες για παιχνίδι, φλερτ, διασκέδαση, σπορ κι ευχάριστες δραστηριότητες.

Καρκίνος

Δεν είναι και πολύ ανάλαφρο το κλίμα το πρωί με το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα, ενώ προσοχή χρειάζεται σε πικρίες και αρνητικά συναισθήματα. Μια τάση για αναπόληση του παρελθόντος θα υπάρχει σήμερα πιο έντονη, όπως επίσης και αρκετή κυκλοθυμία, που χαρακτηρίζει άλλωστε το ζώδιό σας. Προσέξτε κάποια απρόοπτα στο σπίτι και βλάβες.

Λέων

Η επικοινωνία το πρωί δεν είναι στα καλύτερά της και μπορεί να ειπωθούν αρνητικά λόγια ή να υπάρξουν κι εμπόδια στις μετακινήσεις ή στο χώρο δουλειάς. Ωστόσο θα δείτε και θα μιλήσετε με κόσμο, μια μέρα με διάφορες επαφές και συνομιλίες. Αρκετές ιδέες. Δεν θα λείψει η νευρική ένταση. Ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού και μαθήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being