Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 14 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Ήταν κρίσιμη αλλά όχι απαραίτητα κακή η επιρροή της έκλειψης Ηλίου που έγινε στο ζώδιό σας, όμως σήμερα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια ανάσα. Πιο ήρεμο κάνει το κλίμα τώρα η Σελήνη στον Ζυγό, ενώ θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική και την παρέα. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Ενασχόληση με οικονομικά θέματα.

Ζυγός

Υπήρξαν τελειώματα και κλεισίματα κύκλων και πιθανόν να βγήκαν ενοχές ή άλλα δυσάρεστα συναισθήματα με την έκλειψη Ηλίου τις προηγούμενες μέρες, όμως σήμερα μπήκε η Σελήνη στο ζώδιό σας και θα επαναφέρει τις ισορροπίες αλλά και την εξωστρέφεια. Μια μέρα δραστήρια, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες.

Σκορπιός

Έφερε μια αναστάτωση σε σχέδια και σε φιλίες η επιρροή της έκλειψης τις προηγούμενες μέρες, όμως σήμερα έρχεται η Σελήνη απ' τον Ζυγό να δημιουργήσει μια εξισορρόπηση ψυχική αλλά και στις σχέσεις. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση τώρα, η οποία θα σας ξεκουράσει. Καλή μέρα για ενασχόληση με την τέχνη και την πνευματικότητα.

Τοξότης

Ήταν δύσκολη για το ζώδιό σας η έκλειψη Ηλίου και πιθανόν να νιώσατε ότι κρίνεστε αυστηρά, όμως η Σελήνη απ' τον Ζυγό σήμερα έρχεται να μαλακώσει τη διάθεση και να φέρει και ωραίες κοινωνικές στιγμές. Καλή μέρα για να δείτε φίλους και γνωστούς, να συμμετέχετε σε ομάδες, κόμματα, συλλόγους, ή να σερφάρετε στο διαδίκτυο.

Αιγόκερως

Ένα αίσθημα ματαιότητας μπορεί να βιώσατε τις προηγούμενες μέρες με την έκλειψη Ηλίου, όμως σήμερα ισορροπούν τα συναισθήματα. Η Σελήνη τώρα δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας και θα είναι μια μέρα με επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ μπορείτε να αναδείξετε περισσότερο τον εαυτό σας και τη δουλειά σας. Αυξημένες υποχρεώσεις πιθανές.

Υδροχόος

Προκάλεσε μια κάθαρση η επιρροή της έκλειψης Ηλίου τις προηγούμενες μέρες και πιθανόν να έκλεισαν κεφάλαια, κάτι όχι εύκολο, όμως η Σελήνη απ' το Ζυγό σήμερα έρχεται να επαναφέρει τις ισορροπίες και την αισιοδοξία. Έμφαση τώρα δίνεται σε σπουδές, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, νομικά θέματα, διδασκαλία, συγγραφή.

Ιχθύες

Μπορεί λόγω της επιρροής της έκλειψης Ηλίου τις προηγούμενες μέρες να νιώσατε ότι χάνετε τον εαυτό σας και τις ισορροπίες σας, κυρίως λόγω κρίσεων στις σχέσεις, όμως η Σελήνη στον Ζυγό τώρα αποκαθιστά τις χαμένες ισορροπίες, τουλάχιστον για σήμερα. Έτσι βιώνετε μια ανανέωση. Έμφαση σε θέματα οικονομικά, δανείων, συντάξεων, κληρονομικών κλπ.

Κριός

Ισορροπεί το κλίμα σήμερα η Σελήνη στον Ζυγό, μετά απ' τα ξεκαθαρίσματα της έκλειψης των προηγούμενων ημερών, ενώ θα είναι μια κοινωνική και πιο ευχάριστη μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον σύντροφο, καλούς φίλους αλλά και συνεργάτες, χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερα απρόοπτα. Η εστίασή σας γενικά βρίσκεται στους άλλους.

Ταύρος

Πιο ευχάριστη κάνει σήμερα την καθημερινότητά σας και τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς η Σελήνη απ' το Ζυγό, ενώ μαλακώνει το κλίμα γενικά. Η εστίαση της προσοχής βρίσκεται τώρα κυρίως στην εργασία, σε καθημερινές δουλειές και τακτοποίηση, αλλά και σε θέματα υγείας και διατροφής. Ασχολείστε επίσης περισσότερο με τα κατοικίδια.

Δίδυμοι

Μετά από μια δύσκολη για εσάς έκλειψη Ηλίου που βιώσατε τις προηγούμενες μέρες, έρχεται σήμερα η Σελήνη στον Ζυγό να επαναφέρει κάποιες ισορροπίες και να βελτιώσει τη διάθεση. Θα δώσει δε την ευκαιρία να βγείτε, να διασκεδάσετε ή να παίξετε, να κάνετε σπορ και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Ενασχόληση με τα παιδιά.

Καρκίνος

Ηρεμούν κάπως τα συναισθήματα σήμερα μετά την επιρροή της έκλειψης των προηγούμενων ημερών, με τη Σελήνη απ' το Ζυγό τώρα να φέρνει μια εξισορρόπηση σχέσεων και συναισθημάτων. Η εστίασή σας σήμερα βρίσκεται κυρίως στο σπίτι και στις οικογενειακές σχέσεις, όπως επίσης και σε ζητήματα ακινήτων. Αναπόληση του παρελθόντος, το αγαπημένο σας σπορ!

Λέων

Επικοινωνιακή μέρα, όπου το κλίμα αλαφραίνει μετά την επιρροή της έκλειψης τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να γνωρίσετε κόσμο, να μιλήσετε αρκετά, να γράψετε, να διαβάσετε και να ενημερωθείτε. Σεμινάρια, μαθήματα. Ιδέες, σκέψεις. Αρκετές μετακινήσεις πιθανές. Συναντήσεις με συγγενείς, γνωστούς, συμμαθητές, γείτονες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being