Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Προκλητικός ο Μανώλης Κεφαλογιάννης "έδιωξε" από το στούντιο της ΕΡΤ τον Πάνο Σκουρλέτη

Προκλητικός ο Μανώλης Κεφαλογιάννης &quo...

Απίστευτες εκφράσεις

Μια χωρίς προηγούμενο αντιπαράθεση σημειώθηκε πριν από λίγο στο στούντιο της ΕΡΤ όπου βρισκόταν σε εξέλιξη πολιτική συζήτηση με την συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του Πάνου Σκουρλέτη από τον ΣΥΡΙΖΑ και του Μανώλη Κεφαλογιάννη από τη ΝΔ.

Η ένταση μεταξύ των δύο υποψηφίων βουλευτών ήταν μεγάλη, και κουβέντα στην κουβέντα, ο κ. Κεφαλογιάννης προσέβαλε προσωπικά τον κ. Σκουρλέτη με εκφράσεις που σπάνια ακούγονται στον τηλεοπτικό αέρα. Ανάμεσα στα άλλα του είπε «ξέρετε τι σκατά έχετε κάνει;».

Η έκφραση αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε τον ποτήρι για τον κ. Σκουρλέτη ο οποίος αποχώρησε από το στούντιο την ώρα που ο κ. Κεφαλογιάννης του κουνούσε το χέρι κάνοντας του χειρονομίες για να φύγει. Μάταια ο συντονιστής της συζήτησης προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα κι έτσι υποχρεώθηκε να δώσει διαφημίσεις…

Μετά το διάλλειμα η ένταση συνεχίστηκε μεταξύ του κ. Κεφαλογιάννη και του συντονιστή της συζήτησης, Πάνου Χαρίτου, καθώς ο υποψήφιος της ΝΔ "προκλητικά όχι μόνο δεν ανακάλεσε αλλά του έκανε προκλητικά νόημα με το χέρι να φύγει", όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος. "Συνέβησαν και άλλα πράγματα όσο οι κάμερες ήταν κλειστές τα οποία δε θέλω να περιγράψω", πρόσθεσε ο κ. Χαρίτος.

Από την πλευρά της η κυρία Λιάνα Κανέλλη ζήτησε να αναβληθεί η συζήτηση καθώς οι υπόλοιποι δεν θέλουν να μετατραπούν σε "κομπάρσους". "Θα παρακαλούσα τον κ. Κεφαλογιάννη να αποχωρήσει. Δε θα νομιμοποιήσω την συμπεριφορά σας με την παρουσία μας", πρόσθεσε η κυρία Κανέλλη.

Όταν δε η κυρία Κανέλλη του απεύθυνε το λόγο στον ενικό ο κ. Κεφαλογιάννης απάντησε: «Στον πληθυντικό σε μένα... Εγώ δεν μασάω».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Πετράκος από την ΛΑ.Ε. σημείωσε: "Αυτό που συνέβη είναι κάτι παραπάνω από απαράδεκτο. Ο κ. Κεφαλογιάννη δεν καταλαβαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να αποδεκτεί συμπεριφορές που θυμίζουν τραμπουκισμό. Όλα αυτά που έγιναν εκτός κάμερας με τεχνικό τηλεόρασης ήταν απαράδεκτα».

Τελικά η συζήτηση συνεχίστηκε κανονικά χωρίς την παρουσία του Πάνου Σκουρλέτη.

«Ουδείς δικαιούται στη Δημόσια Τηλεόραση να λέει σε κάποιον να φύγει από το στούντιο και να ελέγχει τους τεχνικούς για το πώς θα κάνουν τη δουλειά τους», με αυτά τα λόγια έκλεισε, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, την περιπετειώδη εκπομπή του ο Πάνος Χαρίτος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις