Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Κοντά στον Δ.Παπαδόπουλο ο Αστέρας Τρίπολης

Ποδόσφαιρο: Κοντά στον Δ.Παπαδόπουλο ο Α...

Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται την Τρίτη (08/09) στην Τρίπολη

O Αστέρας ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζερόνιμο Μπαράλες.

Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται την Τρίτη (08/09) στην Τρίπολη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Ήταν δεδομένο ότι στον Αστέρα Τρίπολης έψαχναν για επιθετικό, μετά την πώληση του Χερόνιμο Μπαράλες στη Σίβασπορ.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Αρκαδίας, θέλησαν να ακολουθήσουν τη δοκιμασμένη και συνάμα πετυχημένη συνταγή της αγοράς από τη Λατινική Αμερική ή την Ισπανία. Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοικούντες τον Αστέρα είχαν φέρει στην Ελλάδα τον πρώην άσο του Παναιτωλικού, Έρικ Μορένο, όμως ο Κολομβιανός άσος δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

Ετσι, κινήθηκαν για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον οποίο και αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες. Για τον 34χρονο ο Στάικος Βεργέτης έχει πολύ καλή γνώμη και με τη δεδομένη εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα που είχε μείνει μόνο με τους Γιάννου και Σκούρτη στη γραμμή κρούσης της.

Την περασμένη σεζόν ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο σε 32 συμμετοχές μέτρησε 8 γκολ, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο. ΣτηνΑΡΧΉ του καλοκαιριού είχε δώσει τα χέρια με την τουρκική Καρσίγιακα, όμως η συμφωνία "χάλασε" λόγω διαφωνίας στον τρόπο καταβολής των δόσεων του συμβολαίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση της ΠΑΕ Παναχαϊκή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports