Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προβληματισμός στο ΝΟΠ για το κολυμβητήριο "Α. Πεπανός"

Προβληματισμός στο ΝΟΠ για το κολυμβητήρ...

Και τους όρους χρήσης του

Προβληματιμός φαίνεται ότι υπάρχει στο ΝΟΠ για τους όρους χρήσης του κολυμβητηρίου "Α. Πεπανός", όπως αναφέρει ο Όμιλος σχετικά:

"Το έκτακτο διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών που συνήλθε την Τετάρτη στα Γραφεία του Ομίλου, συζήτησε διεξοδικά τις οικονομικές προϋποθέσεις που έθεσε προφορικά η διοίκηση του ΠΕΑΚ, ώστε να επιτρέψει την χρήση των χώρων του εθνικού κολυμβητηρίου από τον Όμιλο, την φετινή αθλητική χρονιά.

 

Στην διάρκεια της συζήτησης υπήρξε επικοινωνία του Προέδρου του ΝΟΠ κ.Τάκη Γουρδούπη με τον Πρόεδρο της επιτροπής διοίκησης του ΠΕΑΚ κ. Γιάννη Κοπανά, στην οποία ορίστηκε να υπάρξει συνάντηση των δύο μερών την Παρασκευή, όπου οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τον ΝΟΠ για την χρήση του Εθνικού Κολυμβητηρίου θα συζητηθούν με βάση τους γραπτούς οικονομικούς όρους, που ζητήθηκε να φέρει η διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ.

Στην προγραμματισθείσα συνάντηση στην επιτροπή από τα μέλη του ΔΣ του ΝΟΠ θα συμμετέχει και το μέλος και νομικός σύμβουλος του ΝΟΠ κ.Γιάννης Κούτσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Επέστρεψε στο ΝΟΠ ο Θανάσης Κοντάκος

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports