Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Η απάντηση της ΕΠΟ στον Γιώργο Καραγκούνη

Ποδόσφαιρο: Η απάντηση της ΕΠΟ στον Γιώρ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

Ο Γιώργος Καραγκούνης, μέσω συνέντευξης στην "Αθλητική Κυριακή", αναφέρθηκε στους λόγους του διαζυγίου με την Ομοσπονδία, τι συνέβη με τον Σέρχιο Μαρκαριάν και πως έφτασαν τα πράγματα σε τέλμα, δίνοντας την δική του διάσταση στα γεγονότα που έφεραν τους "τίτλους τέλους".

Την απάντησή της στον Γιώργο Καραγκούνη έδωσε η ΕΠΟ δύο ημέρες αργότερα, μόνο που απέφυγε να τον κατονομάσει, τονίζοντας όμως ότι κανενός η ιστορία δεν είναι πιο πάνω.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Εθνικής και ρέκορντμαν συμμετοχών είχε επιτεθεί στους ανθρώπους της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο που οδήγησαν στα άσχημα αποτελέσματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και στο χάος στις τάξεις της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Λίγες ημέρες πριν από τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας με τη Φινλανδία και τη Ρουμανία, παλιοί ποδοσφαιριστές και συνεργάτες της Ομάδας επιλέγουν σε συνεντεύξεις τους να αναφερθούν στα -κατά την άποψή τους- κακώς κείμενα.

Την ίδια στιγμή, κατακρίνουν τις επιλογές της Ομοσπονδίας, οι οποίες σκοπό είχαν ακριβώς να διορθώσουν αυτά τα κακώς κείμενα, που οδήγησαν την ομάδα σε αρνητικά αποτελέσματα.

Η Εθνική Ελλάδας αλλάζει σελίδα και βασίζεται στους ποδοσφαιριστές, στο προπονητικό επιτελείο και τους άλλους συνεργάτες, που αυτή τη στιγμή υπηρετούν την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Οι παλιοί συνεργάτες, που θεωρούν μάλιστα ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην Εθνική Ομάδα με τις τοποθετήσεις τους. Είναι βέβαιο ότι και εκείνοι, όταν ήταν στην ομάδα, δεν επιθυμούσαν ανάλογες παρεμβάσεις.

Ας αφήσουν λοιπόν την Εθνική έξω από τις προσωπικές πικρίες ή τις επιδιώξεις τους και ας μην εκλαμβάνουν τη κατευναστική στάση της Ομοσπονδίας ως αδυναμία.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σέβεται την ιστορία όσων έχουν τιμήσει το εθνόσημο, αλλά κανενός η ιστορία δεν είναι πάνω από την Εθνική Ελλάδας.

Και καλεί όλους τους Έλληνες φιλάθλους να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια της ομάδας."

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Καραγκούνης: "Εγώ έχω τη συνείδησή μου καθαρή"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports