Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην παραλία με άψογη σιλουέτα η Νατάσα Παζαϊτη

Στην παραλία με άψογη σιλουέτα η Νατάσα Παζαϊτη

Δείτε ΦΩΤΟ

Η Νατάσα και ο Κώστας Καραμανλής για ακόμη μια χρονιά επέλεξαν την Πάτμο για τις οικογενειακές  καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο πρώην πρωθυπουργός με τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά, Αλίκη και Αλέξανδρο πέρασαν στιγμές χαλάρωσης μαζί με με την οικογένεια του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ΓιάννηΒαληνάκη.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Secret» απαθανάτισε μεταξύ άλλων τη Νατάσα Καραμανλή στην παραλία την ώρα που έκανε το μπάνιο της. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού τα τελευταία χρόνια δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις και πόσο μάλλον στην παραλία. Οι λουόμενοι εντυπωσιάστηκαν με τις αναλογίες της Νατάσας Καραμανλή καθώς και με τη γλυκήτητα και την καλοσύνη που τη διακρίνει.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού σε μία από τις εξόδους τους στην παραλία, εμφανίστηκε με ένα φούξια εμπριμέ μαγιό, με πιο έντονα χρωματικά τελειώματα και δεσίματα, που κολάκευε την τέλεια σιλουέτα της. Οι λουόμενοι δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν το αψεγάδιαστο κορμί της, με την ίδια να απολαμβάνει τις παραλίες της Πάτμου, αφού με την παρέα της κολυμπούσε για αρκετή ώρα.

Τόσο η Νατάσα όσο και ο Κώστας Καραμανλής αν και δεν ήθελαν να τραβούν τα βλέμματα και την προσοχή του κόσμου όταν κάποιος τους πλησίαζε είτε για να φωτογραφηθεί είτε για να μιλήσουν για την πολιτική κατάσταση της χώρας ήταν πρόθυμοι και χαμογελαστοί.

πηγή:peoplegreece.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight