Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαΐα:Ο Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου στον Βαγγέλη Αποστόλου για το φράγμα του Πηνειού

Δυτ. Αχαΐα:Ο Δήμαρχος  Χρήστος Νικολάου ...

Ένα όραμα, που θα επιτρέψει να ανασάνει ο αγροκτηνοτροφικός κόσμος της περιοχής μας

Τον αναπληρωτή υπουργό αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου,  επισκέφτηκε την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου συνοδευόμενος από την αναπληρώτρια υπουργό εξωτερικών κ. Σία Αναγνωστοπούλου.

«..Ως «σκυταλοδρόμοι» και συνεχιστές των πρώην Δημοτικών Αρχών Δύμης, Λαρίσου, Ωλενίας και Μόβρης καθώς και της Δυτικής Αχαΐας διεκδικούμε και ζητούμε επιτέλους, την επέκταση του φράγματος του Πηνειού στη Δυτική Αχαΐα, ένα έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή. Ένα έργο που ταυτίζεται με τον πρωτογενή τομέα και η υλοποίησή του θα δώσει ανάπτυξη, νέα πνοή & προοπτική στη ευρύτερη περιοχή της  Δυτικής  Αχαΐας… » ανέφερε ο δήμαρχος στον υπουργό.

Συνέχισε λέγοντας « ….ομολογώ ότι έχουμε κάνει ένα ακόμη βήμα σχετικά με την υλοποίηση του έργου και νιώθουμε πιο δυνατοί διότι έχουμε στο πλευρό μας την κ. Αναγνωστοπούλου που μας δίνει κουράγιο και ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για να συναντήσουμε την ηγεσία του υπουργείου και να γίνει η σχετική ενημέρωση.

Παράλληλα θα ανοίξουμε ένα νέο κύκλο ενημέρωσης όλων των Βουλευτών του νομού μας  ώστε η επέκταση του φράγματος του Πηνειού στη Δυτική Αχαΐα να μην αποτελέσει προεκλογική εξαγγελία αλλά μετεκλογική δέσμευση στον αγροτικό κόσμο που πραγματικά περνά πολύ δύσκολες στιγμές…».

Έκλεισε λέγοντας «… σημαντικά  ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο είναι η φορολόγηση τους και  οι ασφαλιστικές εισφορές τους  και ζητούμε από την ηγεσία του υπουργείου να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει ώστε η επιβάρυνση των αγροτών μας να είναι  όσο  το δυνατό ηπιότερη».

Τις τεχνικές λεπτομέρειες και τις βελτιώσεις στις προτάσεις για την φορολόγηση των αγροτών  ανέλυσε στον υπουργό ο φοροτεχνικός & στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Τάκης Τσιβγινίδης που παραβρέθηκε στην συνάντηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις