Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το "Δ. Τόφαλος" άνοιξε τις πύλες του

Το "Δ. Τόφαλος" άνοιξε τις πύλες του

Με σκοπό να φιλοξενήσει όσο το δυαντό περισσότερες ομάδες

Η κεντρική σάλα του γηπέδου "Δημήτρης Τόφαλος" έχει ξεκινήσει να λειτουργεί και η διοίκηση του ΠΕΑΚ με ανακοίνωσή κάνει γνωστούς τους τρόπους λειτουργίας του. Αναλυτικά:

"Την Δευτέρα στις 24 Αυγούστου, το ΠΕΑΚ «Δ.Τόφαλος» άνοιξε της πύλες του για τα σωματεία καλαθοσφαίρισης, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στίβου, badmicton, kick-boxing και Suibucan που φρόντισαν να συμβασιοποιηθούν εγκαίρως.

Ωστόσο, η μη λειτουργία του βοηθητικού του ΠΕΑΚ «Δ.Τόφαλος» στερεί από την πόλη μας αθλητικούς χώρους ζωτικής σημασίας για τα ομαδικά αθλήματα και παράλληλα έχει προκαλέσει έντονη συμφόρηση στα αιτήματα για πρόσβαση στη κεντρική Σάλα.

Για την κεντρική Σάλα η Διοίκηση του ΠΕΑΚ δέχτηκε φέτος πάνω από 12 αιτήματα τοπικών συλλόγων που προσδοκούν να υλοποιήσουν τις προπονήσεις τους στη μοναδική σάλα των 4.000 θέσεων.

Για να διαχειρισθεί την εν λόγω υψηλή ζήτηση, η Διοίκηση δεν είχε άλλη επιλογή από το να θέσει προτεραιότητες ώστε να εξασφαλίσει προπονητική στέγη πρώτα στον αναπτυξιακό αθλητισμό (παιδικά εφηβικά τμήματα) που αποτελεί και το μέλλον των αθλημάτων, και παράλληλα σε εκείνους τους συλλόγους που φρόντισαν να τακτοποιήσουν εγκαίρως τις οικονομικές εκκρεμότητες του προηγούμενου έτους.

Η Διοίκηση κατανοεί πλήρως την δυσαρέσκεια των πέντε (5) και πλέον τοπικών συλλόγων μπάσκετ της ερασιτεχνικής κατηγορίας που επιθυμούν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να έχουν κατά τη φετινή σεζόν έστω και μία προπόνηση στη ζηλευτή σάλα του ΠΕΑΚ «Δ.Τόφαλος», και εργάζεται εντατικά ώστε να ενταχθεί εκ νέου το βοηθητικό του «Δ.Τόφαλος», σε λειτουργία, το οποίο διαθέτει δύο επιπλέον γήπεδα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης.

Η Επιττροπή Διοίκησης ευχαριστεί θερμά του νέους συνεργαζόμενους συλλόγους του ΠΕΑΚ «Δ.Τόφαλος» που επιλέγουν και φέτος τη συγκεκριμένη εγκατάσταση για τις προπονήσεις τους, η οποία λόγω της υψηλής ποιότητάς της, είναι λογικό να διατίθεται σε υψηλότερες τιμές σε σχέση με τις εγκαταστάσεις του βοηθητικού.

Οι συνεισφορές των αθλητικών συλλόγων θα αξιοποιηθούν με απόλυτη διαφάνεια για την άμεση αντιμετώπιση των επιτακτικών τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει χρόνια τώρα η σάλα του «Δ.Τόφαλος» και τα οποία δεν επιτρέπουν περαιτέρω αναβολή"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση της νέας Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports