Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στη Σούπερλιγκ ο Λεβαδειακός- Έπεσε η Κέρκυρα

Στη Σούπερλιγκ ο Λεβαδειακός- Έπεσε η Κέρκυρα

Η ανακοίνωση

Στη Σούπερλιγκ της νέας σεζόν θα αγωνίζεται ο Λεβαδειακός. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δε δικαίωσε τηνέφεση της Κέρκυρας, κι έτσι η ομάδα της Βοιωτίας θα πάρει τη θέση της στο πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Η αγωνιστική, μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά με όλες τις ομάδες και τον Λεβαδειακό ως ομάδα Α να παίζει κανονικά με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδίκασε σήμερα την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη κατά της υπ' αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ" αναφέρει η απόφαση.

"Με την υπ' αριθμόν 97/18-8-2015 απόφασή της απέρριψε την την προσφυγή κατά της προσβαλλόμενης υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος από την προσφεύγουσα παραβόλου.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΠΟ στις 18 Αυγούστου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports