Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ήρθε και αποθεώθηκε ο νέος άσσος της ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπουονανότε

Ποδόσφαιρο: Ήρθε και αποθεώθηκε ο νέος ά...

Αποθέωση από περίπου 500 οπαδούς της ΑΕΚ γνώρισε ο Αργεντινός άσσος κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ντιέγκο Μπουνανότε, ο οποίος προσγειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 21:00 στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για την ΑΕΚ ήρθε στη χώρα μας μετά από μία σειρά αναβολών στο ταξίδι του, ώστε να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες της μόνιμης εγκατάστασης μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

Μέτα από τόσο καιρό αναμονής αλλά και προσμονής ο Ντιέγκο Μπουοναότε αφίχθη τελικά στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις έστειλε το μήνυμα για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομαδα. Ένας μεγάλος σύλλογος που θέλει να κερδίζει τίτλους. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Ανυπομονώ να παίξω στην ΑΕΚ, το θέλω πολύ και θέλω να κερδίσω τίτλους.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει και έχω πολύ όρεξη να δουλέψω σκληρά για να κατακτήσω πρωταθλήματα με την ΑΕΚ.

Είμαι πολύ συγκινημένος. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Θέλω να παίξω για να κάνω αυτόν τον κόσμο χαρούμενο. Και αυτό που θέλω να τους πω είναι να έχουν την ίδια όρεξη που έχω και εγώ για να πάρουμε τίτλους με την ομάδα και να είναι δίπλα μας.

Έκανα προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα με την Γρανάδα. Και η ΑΕΚ είναι ακόμα στο διάστημα της προετοιμασίας. Το πότε θα μπω στην ομάδα, είναι θέμα προπονητή.

Ξέρω πως είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και στόχος είναι να κατακτά τίτλους, όπως και η Ρίβερ Πλέιτ. Γι αυτό και ήρθα εδώ, είμαι χαρούμενος και έχω πολύ όρεξη να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνει τον Αργεντίνο Ντιέγκο Μπουονανότε η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports