Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πτώση που κόβει την ανάσα:Γνωστή ηθοποιός γλίστρησε κι έπεσε από τα βράχια ουρλιάζοντας

Πτώση που κόβει την ανάσα:Γνωστή ηθοποιό...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Μια πτώση από αυτές που κόβουν την ανάσα είχε η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια του Μεξικό,Geraldine Bazan, από βράχο του Ακαπούλκο, μια από τις δημοφιλέστερες και πιο τουριστικές περιοχές του πλανήτη.

Η ίδια, θέλησε να απολαύσει τη βουτιά της, όταν γλίστρησε και έπεσε ουρλιάζοντας. Ευτυχώς η ίδια είχε Άγιο και δεν έπαθε απολύτως τίποτα, παρά μόνο μια γρατζουνιά.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μοιράστηκε το video της πτώσης της με τους χιλιάδες followers της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, συμβουλεύοντάς τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Χτες παραλίγο να με χάσετε. Είναι κάτι που κάνω καθημερινά κάθε φορά που έρχομαι στο Ακαπούλκο, αλλά για πρώτη φορά αφαιρέθηκα και παραλίγο να έχω ατύχημα. Γλίστρησα και θα μπορούσα να έχω χτυπήσει στους βράχους κατά την πτώση μου. Ευτυχώς, είχα μόνο μία γρατσουνιά αλλά όσοι βρίσκονταν κοντά μου έπαθαν σοκ βλέποντας με να πέφτω. Το μοιράζομαι μαζί σας για να σας πω ότι πρέπει πάντα να προσέχετε και να είστε συγκεντρωμένοι γιατί ατυχήματα συμβαίνουν» έγραψε η 32χρονη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight