Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Παύλος Χαικάλης και η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα σύντροφος του που είναι αρχιφύλακας στο επάγγελμα

O Παύλος Χαικάλης και η εντυπωσιακή κοκκ...

Δεν αποκλείεται ο ηθοποιός και νέος Υφυπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας

Μία πληθωρική κοκκινομάλλα, η Μαρία Λύκου είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του δημοφιλούς κωμικού και νέου υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παύλου Χαικάλη, ο οποίος ως γνωστό κατάγεται από το Κατάκολο Ηλείας και για πολλά χρόνια είχε ζήσει και σπουδάσει στην Πάτρα (είχε κάνει λογιστικά στις σχολές Ιγγλέσση). Διατηρούσε παλιότερα και σπίτι στον Ψαθόπυργο.

Όπως αναφέρει το protothema.gr σε εκτενή ανάρτηση του, ο τρόπος που υποδύεται τον εκάστοτε ρόλο του ο επιτυχημένος ηθοποιός Παύλος Χαικάλης είναι ομολογουμένως αξιοθαύμαστος, ακριβώς διότι είναι αβίαστος και χαλαρός, σχεδόν αυθόρμητος.

Η αρχιφύλακας Μαρία Λύκου που είναι η όμορφη, χαμογελαστή σύντροφος του δημοφιλούς καλλιτέχνη και υφυπουργού πλέον, όπως γράφει το protothema.gr, έως τον Σεπτέμβριο του 2012 εργαζόταν στη διεύθυνση αστυνόμευσης του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μετά την εκλογή του ως βουλευτή, ο Παύλος Χαϊκάλης αιτήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. την απόσπαση της συντρόφου του στο πολιτικό του γραφείο, ως προσωπική ασφάλεια.

Ωστόσο, επειδή δεν προβλεπόταν άμεση απόσπαση, προηγήθηκε η μετάθεση της κυρίας Λύκου στη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων, μια υπηρεσία που έχει ως αποστολή τη φύλαξη πολιτικών, διπλωματών, επιχειρηματιών και λοιπών VIP. Από εκεί η αρχιφύλακας κατέληξε στο γραφείο του συντρόφου της. Δύο γάμοι και μία εγκυμοσύνη

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά τον οικογενειακό του βίο, ενώ ουδέποτε απέκρυψε το γεγονός ότι ο έρωτας είναι κάτι που τον τρέφει και τον αναζωογονεί. Στο ενεργητικό του έχει ήδη δύο γάμους, ο πρώτος έγινε πριν από 25 χρόνια με την ηθοποιό Ευδοξία Πεντζάκη και έμεινε άγνωστος στο ευρύ κοινό. Οπως ο ίδιος είπε κάποτε, ήταν μια απόφαση «περισσότερο ηθικής και όχι συνειδητής επιλογής». Ο λόγος ήταν μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, η οποία έθεσε τον νεαρό τότε Παύλο προ των ευθυνών του. Ακολουθώντας το παραδοσιακό πρότυπο του ανδρικού φέρεσθαι, αρνήθηκε να αποδράσει από την κατάσταση. «Δεν ήταν κάτι που είχαμε αποφασίσει, αλλά δεν ήθελα ούτε να ρίξει το παιδί, ούτε να μην αναλάβω τις ευθύνες μου. Ήξερα ότι δεν ταιριάζαμε, αλλά ήμουν πολύ εντάξει με τη συνείδησή μου. Εμένα, γενικά, δεν μου αρέσει η θέση του άντρα που αφήνει μια γυναίκα έγκυο και λέει απλά ότι αναγνωρίζει το παιδί», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Παύλος Χαϊκάλης.

Σήμερα ο γιος του, Γιώργος, είναι 24 ετών και οι σχέσεις τους είναι άψογες, ωστόσο ο Παύλος Χαϊκάλης παραδέχεται πως, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών και πολιτικών του υποχρεώσεων, δεν στάθηκε όσο θα έπρεπε δίπλα στο παιδί του. Η εμπειρία του δεύτερου γάμου με την επίσης ηθοποιό Μαργαρίτα Σολδάτου ήταν εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη.  Εδώ η σχέση απλώς τελμάτωσε και το διαζύγιο ήρθε εντελώς φυσιολογικά, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Από τα πλέον αθόρυβα ζευγάρια της σόουμπιζ ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Λύκου έχουν κατά καιρούς κάνει δημόσιες εμφανίσεις κυρίως για να παρακολουθήσουν κάποια θεατρική παράσταση

«Ναι, είμαι ερωτευμένος. Δεν ξέρω ακόμα για γάμο, θα δούμε. Ας μη βιαζόμαστε. Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι θα γίνει. Ο,τι θελήσει ο Θεός», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο ίδιος ο Παύλος Χαικάλης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της Εκκλησίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight