Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Σε ρήξη οδηγούνται Σουπερλίγκ και ΟΠΑΠ

Ποδόσφαιρο: Σε ρήξη οδηγούνται Σουπερλίγκ και ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ αποσύρει την πρότασή του για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος

Η διοίκηση του ΟΠΑΠ αποφάνθηκε το βράδυ της Παρασκευής να προχωρήσει στην απόσυρση της πρότασής του για την κετρική χορηγία του πρωταθλήματος, μετά την επιστολή της λίγκας, με την οποία η διοίκηση του συνεταιρισμού απέρριπτε την πρόταση του Οργανισμού.

Η βασική διαφωνία των δύο πλευρών φαίνεται πως είναι το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον «πόλεμο» κατά της βίας, αφού ο ΟΠΑΠ εμμένει στο να χρηματοδοτεί η ίδια απευθείας από το ταμείο του τα σχετικά προγράμματα, ενώ η διοίκηση της Superleague ήθελε τα χρήματα να περνούν από το δικό της ταμείο και να έχει εκείνη τη διαχείριση.

Μάλιστα, από την πλευρά του ΟΠΑΠ υποστηρίζεται ότι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ο συνεταιρισμός έριξε κι άλλες απαιτήσεις στο τραπέζι, όπως την κατάργηση της αποκλειστικότητας στη χορηγία (να μπορούν δηλαδή να διαφημίζονται κι άλλες στοιχηματικές εταιρείες από κάποιες ΠΑΕ), αλλά και να μην έχει ο Οργανισμός το δικαίωμα να προβάλλει τα προϊόντα του μέσω της χορηγίας. Απαιτήσεις με τις οποίες ο ΟΠΑΠ είναι κάθετα αντίθετος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι της Σουπερλίγκ στην πρόταση του ΟΠΑΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports