Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη δεύτερη πιο σπάταλη γυναίκα του κόσμου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη δεύτερη ...

Σύμφωνα με το WWD

Το WWD δημοσίευσε τη λίστα με τις πιο σπάταλες γυναίκες παγκοσμίως μεταξύ των οποίων η δικιά μας Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. Η λίστα έχει ως εξής:

Aleksandra Melnichenko

Η σύζυγος του Ρώσου επιχειρηματία Andrey Melnichenko ξεκίνησε την πορεία της από την πρώην Γιουγκοσλαβία ως ποπ σταρ και μοντέλο, πριν αναρριχηθεί στην ελίτ της ρωσικής υψηλής κοινωνίας.

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Η δική μας Γιάννα είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες. Η επιχειρηματίας και σύζυγος του βιομήχανου Θεόδωρου Αγγελόπουλου έγινε παγκοσμίως γνωστή ως η πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης και διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

 

Mouna Ayoub

Η πρώην σερβιτόρα που παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Nasser Al-Rashid, σύμβουλο του πρώην βασιλιά Fahd της Σαουδικής Αραβίας, διαθέτει τεράστια συλλογή υψηλής ραπτικής.

Sheikha Mozah

Η δεύτερη εκ των τριών συζύγων του Εμίρη του Κατάρ είναι γνωστή για το ακριβό γούστο της και τη συλλογή κομματιών από τον Βαλεντίνο -του οποίου ο οίκος ανήκει σε εταιρεία που συνδέεται με τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ- και άλλους οίκους.

 

Marie-Josée Kravis

Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος είναι παντρεμένη με τον δισεκαρομμυριούχο οικονομολόγο Henry Kravis.

 

Myriam Ullens

Η σύζυγος του Βέλγου βιομηχάνου Guy Ullens διαθέτει τη δική της σειρά πλεκτών υψηλής ραπτικής και είναι το πρόσωπο πίσω από το κέντρο σύγχρονης τέχνης Ullens του Πεκίνου, όπου πραγματοποιήθηκε μεγάλη ρετροσπεκτίβα στον Dior το 2008.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight