Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Wimbledon: Πρόκριση για Τζόκοβιτς, Κύργιο και Παγδατή

Wimbledon: Πρόκριση για Τζόκοβιτς, Κύργι...

Αντίθετα, η ατυχία έπληξε τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon, επικρατώντας εύκολα του Φιλανδού Γιάρκο Νιεμίνεν με 3-0 (6-4, 6-2, 6-3) ύστερα από αγώνα διάρκειας μιάμισης ώρας.

Αντίθετα, η ατυχία έπληξε τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι. Ο Ιάπωνας τενίστας, νούμερο 5 στο ταμπλό της διοργάνωσης, αναγκάστηκε να αποσυρθεί ύστερα από τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Ιταλό Σιμόνε Μπολέλι, προς τέρψη του Κολομβιανού αντιπάλου του Σαντιάγκο Χιράλδο, ο οποίος προκρίθηκε χωρίς να παίξει.

Την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Wimbledon πήραν επίσης και οι Θανάσης Κύργιος, Μάρκος Παγδατής, αποκλείοντας αντίστοιχα τους Χουάν Μονάκο και Τζον Μίρμαν.

Ο 19χρονος ομογενής (Ελληνοαυστραλός) νίκησε με 3-0 (7-6, 6-3, 6-4) τον Αργεντινό αντίπαλό του, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση και στέλνοντας... μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Από την πλευρά του, ο Κύπριος πρωταθλητής χρειάστηκε να φτάσει σε ανατροπή για να επιβληθεί του Αυστραλού Μίρμαν, καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-2 (6-7, 2-6). Με επική αντεπίθεση, όμως, ο Παγδατής πήρε τα επόμενα τρία (6-3, 6-2, 6-4) και μαζί μια μεγάλη πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τένις: "Βασίλισσα" στο "Ρολάν Γκαρός" η Σερένα Ουίλιαμς

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports