Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ιστορία έγραψε η γυναικεία ομάδα του Έσπερου ΑΟΠΑ

Μπάσκετ: Ιστορία έγραψε η γυναικεία ομάδ...

Νίκησε 46-39 τον Βούρειο Χίου και ανέβηκε στην Α2 Εθνική!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Έσπερου ΑΟΠΑ πήρε την νίκη με 46-39 από τον Βούρειο Χίου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Εθνική.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος. Αυτό που έκαναν τα κορίτσια ήταν ένας άθλος» δήλωσε τρισευτυχισμένος ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Βαγγέλης Φλωράτος και συμπλήρωσε: «Το ήθελαν πάρα πολύ και το άξιζαν πολύ. Το πίστευαν και δικαιώθηκαν.  Η επιτυχία ανήκει ολοκληρωτικά στα κορίτσια.

Ήταν μεγάλες πρωταγωνίστριες. Από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν την ομάδα, τα κορίτσια, τον πρόεδρο Κώστα Μαραλφέκα και τον έφορο μας Νίκο Κοτσώνη. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα αυτή την επιτυχία να την αφιερώσω στην σύζυγό μου Μαρία και την οικογένεια μου».

«Είμαστε πανηγυρικά στην Α2 Εθνική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στα κορίτσια, στον προπονητή Βαγγέλη Φλωράτο και σε όλους όσοι πίστεψαν και στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια της ομάδας» δήλωσε από την πλευρά του  ο έφορος του Έσπερου ΑΟΠΑ, Νίκος Κοτσώνης και πρόσθεσε: «Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Συλλόγου, Κώστα Μαρλαφέκα, που βοήθησε σημαντικά να ξεπερνάμε τα προβλήματα στηρίζοντας ουσιαστικά την ομάδα».

Διαιτητές: Φασόλης και Λαζόγκα.

Τα 10λεπτα: 8-4, 11-17, 14-9, 13-9

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Καραβέλη 19 (1), Φλογερά 11 (3), Μαρούντα 3, Ντάρλα 1, Καραγιάννη 4, Λαγοπάτη 6, Φωτακοπούλου 2, Νάτσκου, Μαρίνη, Κοτσώνη

ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΧΙΟΥ: Τσόρα 15 (1), Κ. Τσαρουχά 6,  Μυλωναδάκη 3 (1), Νεστορίδη 3 (1), Γ. Τσαρουχά 2, Ζαχαριάδη 5 (1), Γρηγοριάδου 5 (1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσπερος ΑΟΠΑ: Συνεχίζουν αήττητες οι γυναίκες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports