Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Save an Angel Patras"- 27 συμπολίτισσες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανακούφιση των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο

Πάτρα: "Save an Angel Patras"-...

Γεγονός αποτελεί το νέο φιλανθρωπικό σωματείο

Μια ιδιαιτερα σημαντική πρωτοβουλία στήριξης και ενίσχυσης των παιδιών που στην πιο τρυφερή τους ηλικία ήρθαν αντιμέτωπα με νεοπλασματικές ασθένειες πήρε πλέον σάρκα και οστά στην Πάτρα.

27 γνωστές πατρινές, επιτυχημένες σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς, ένωσαν τις δυνάμεις τους και σύστησαν το φιλανθρωπικό σωματείο  “Save an Angel Patras” με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον παιδικό καρκίνο αλλά και την ψυχολογική και υλική ενίσχυση των οικογενειών των παιδιών που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.

Ιδρυτικά μέλη του σωματείου είναι οι: Αναστασία Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου, Πρόεδρος Πολυτέκνων Πάτρας,  Αγγελίνα Κατριβάνου, Παιδοψυχολόγος,Μαρία Ηλιοπούλου, Ενδοκρινολόγος του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παιδων, Γεωργία Μανωλοπουλου,μουσειολόγος, Ελένη Τοξαβίδη, Λογοθεραπεύτρια, Δώρα Μπαρλίγκα, Πλαστικός Χειρουργός, Νίκη Τσάκωνα,Ζέττα Αποστολοπούλου, Συντηρήτρια Εργων Τέχνης, Βιβή Ανδριοπούλου, Γραφίστρια, Μιμίκα Μπρακατσέλου, επιχειρηματίας, Λίτσα Παπαδοπούλου, Επιχειρηματίας,Ντάνα Φραγκούλια-Χειλά, Πρώην Τραπεζικό Στέλεχος, Μαρία Αθανασίου, Αρχαιολόγος),Αγαθή Φλώρου, επιχειρηματίας,Ελένη Χροστοπούλου, Ναυτίλος,Κατερίνα Γεώρμα, Κέντρο Προσχολικής Αγωγής, Αννα Γιώτη, Ιδιοκτητρια Thiros, Φανύ Τσίντζου, Εκπαιδευτικός,Αφροδίτη Μανωλοπούλου, φοιτήτρια, Πεππυ Παπαγιαννοπούλου, επιχειρηματίας,Νινεττα Αθανασοπούλου-Σερετη, δικηγορος και Νατάσσα Τραγουστή, δημοσιογράφος.

Η αρχή έγινε πριν απο τρία χρόνια στη Ρόδο όταν ο μικρός Άγγελος διαγνώστηκε με καρκίνο και έπρεπε να μεταφερθεί στην Αγγλία.

Οι γονείς του, για να ενισχυθεί οικονομικά η προσπάθεια θεραπείας του μικρού, απευθύνθηκαν στους φίλους τους και αυτοί με τη σειρά τους διοργάνωσαν έναν μουσικό μαραθώνιο ο οποίος έτυχε θερμής ανταπόκρισης.

Η βραδιά τότε είχε ονοματεί Save an angel .

Συγκινημένοι οι γονείς του Άγγελου αποφάσισαν τότε να ιδρύσουν ένα σωματείο που στόχο θα έχει τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο.

Τη σκυτάλη αυτήςτηςκίνησης παίρνειτώρα η πόλη της Πάτρας με τη δημιουργία του συλλόγου "Save an angel Patras". Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις ψυχαγωγικού, πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου και καλούν τους αποδεδειγμένα ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του πατρινού συλλόγουαποτελείται απο τις:

Μάντυ Αποστολοπούλου, πρόεδρος.

Ασπασία Ασημακοπούλου(Παιδίατρος), Αντιπρόεδρος.

Τέτυ Τζαμαλούκα(Δικηγόρος), Γραμματέας

Τίνα Ρεμούνδου(Λογίστρια), Ταμίας.

Σάσα Γαλιατσάτου(Διακοσμήτρια) Μέλος.

 

Η ετήσια συνδρομή για όποιον επιθυμεί να γίνει μέλος του συλλόγου ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Επικοινωνία:

mail: [email protected]

mob.6951 712572

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις