Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Tι θα δούμε τον Ιούνιο στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο - Mε νέα ψηφιακή εικόνα και ήχο

Tι θα δούμε τον Ιούνιο στο θερινό σινέ Κ...

Έως τις 17/6 προβάλλει την περιπέτεια "San Andreas, Επικίνδυνο Ρήγμα" και ακολουθεί η Γαλλική ταινία "Mην Ενοχλείτε Παρακαλώ"

Mε νέα ψηφιακή εικόνα και ήχο, το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο (στην οδό Σώμερσετ λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό) έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα τη λειτουργία του και μάλιστα από την Πέμπτη 11 Ιουνίου έως και την ερχόμενη Τετάρτη 17/6 προβάλλει στις 22.00 κάθε βράδυ την εντυπωσιακή περιπέτεια καταστροφής «San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα» που ήδη στις ΗΠΑ έχει φτάσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις ενώ στην Ελλάδα ήδη έχει κόψει 25.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον

Πρωταγωνιστούν ο σωματώδης σταρ Ντουέιν Τζόνσον και οι Πολ Τζιαμάτι, Κάρλα Γκουτζίνο, Αλεξάντρα Νταντάριο, Άρτσι Παντζάμπι, Κάιλι Μινόγκ.

Διάρκεια: 120'

Υπόθεση:

Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Πάνω που θεωρούν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν.

Ακολουθεί το πρόγραμμα ταινιών στο σινέ Κάστρο στο Ρίο έως και την 1η Ιουλίου 2015.

Να θυμίσουμε πως το σινεμά διαχειρίζεται ο Ανδρέας Κοτσαύτης με τον γιο του Παναγιώτη Κοτσαύτη.

Aπό Πέμπτη 18/6 έως την Κυριακή 21/6

«Μην Ενοχλείτε Παρακαλώ - Une heure de tranquillité»

Γαλλία, 2014, (έγχρωμη), 79 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Πατρίς Λεκόντ.

Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Καρόλ Μπουκέ, Βαλερί Μπονετόν, Ρόσι Ντε Πάλμα, Στεφάν Ντε Γκρουντ, Σεμπαστιάν Καστρό.

Κατηγορία: Κωμωδία

Διάρκεια: 79λεπτά.

Υπόθεση:

Βασισμένο σε ένα θεατρικό, το ευτυχώς σύντομο σε διάρκεια και αρκούντως πυκνό φιλμ του παραγωγικού και έμπειρου σε κωμωδίες Πατρίς Λεκόντ πραγματεύεται την ανάγκη για μια ώρα ησυχίας στη ζωή ενός τσαντίλα μπερμπάντη οδοντιάτρου, ο οποίος μόλις έχει αγοράσει έναν σπάνιο δίσκο τζαζ και δεν τον αφήνει κανείς να τον χαρεί στο ωραίο του σαλόνι, στο πανάκριβο πικάπ του, στην ελεύθερη ημέρα του.

Η καταθλιπτική γυναίκα του έχει κάτι σοβαρό να του ανακοινώσει, η ερωμένη του είναι στα όρια, ο γιος του έχει κουβαλήσει μια αποικία μεταναστών στη σοφίτα και ένας Πολωνός εργάτης, που στην ουσία είναι Πορτογάλος, και στο καπάκι, το διαμέρισμά του αρχίζει να πλημμυρίζει από διαρροή, τη στιγμή που ένα σωρό καλεσμένοι από την πολυκατοικία έχουν θρονιαστεί, στο πλαίσιο ενός αυτοσχέδιου πάρτι.

*Η συγκεκριμένη ταινία με πρωταγωνιστή τον Κριστιάν Κλαβιέ (της περσινής τεράστιας επιτυχίας «Θεέ μου τι σου κάναμε», γνώρισε εμπορική επιτυχία στην Γαλλία.

Aπό Δευτέρα 22/6 έως την Τετάρτη 24/6

«Tomorrowland - Η Χώρα του Αύριο»

Σκηνοθεσία: Μπράντ Μπέρντ

Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Χιου Λόρι, Τζούντι Γκριρ, Μπρίτ Ρόμπερτσον, Κάθριν Χαν.

Πρόκειται για μία ταινία Φαντασίας της Ντίσνει με ωραία ειδικά εφέ και μηνύματα.

Διάρκεια: 120 λεπτά.

Υπόθεση:

Η μοίρα φέρνει κοντά μια έξυπνη, αισιόδοξη έφηβη με έντονες επιστημονικές αναζητήσεις με ένα πρώην παιδί θαύμα και νυν απογοητευμένο, γκριζομάλλη εφευρέτη. Οι δυο τους θα αναλάβουν μια επικίνδυνη αποστολή, καθώς θα αποκαλύψουν τα μυστικά ενός αινιγματικού χωροχρόνου που ανήκει στη συλλογική μνήμη και ονομάζεται Tomorrowland.

Το φιλμ που απευθύνεται τόσο στο εφηβικό όσο και στο ενήλικο κοινό, έχει ήδη ξεπεράσει σε εισπράξεις στις ΗΠΑ τα 80 εκατομμύρια δολάρια και διεθνώς έχει φτάσει τα 175 εκατομμύρια.

Aπό την Πέμπτη 25/6 έως την Κυριακή 28/6

«Jurassic World»

Σκηνοθεσία: Κόλιν Τρεβόροoυ και παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος είχε υπογράψει σκηνοθετικά τα 2 πρώτα Jurassic Park, τη δεκαετία του ’90.

Πρωταγωνιστούν: ο 36χρονος γοητευτικός ηθοποιός Κρις Πρατ, η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ και οι Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Ομάρ Σάι, Ίρφαν Καν

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Διάρκεια: 124 λεπτά.

Υπόθεση:

Το καλοκαίρι του 2015 αποκτά απειλητικά τεράστιες διαστάσεις καθώς, η τέταρτη συνέχεια του πιο διάσημου πάρκου δεινοσαύρων (που απέδειξε πως η τεχνολογία μέχρι και δεινοσαύρους ανασταίνει) έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σε παραγωγή Στίβεν Σπίλμπεργκ, σκηνοθέτη δύο εκ των προηγούμενων, ο νεοεμφανιζόμενος Κόλιν Τρεβόροoυ στο σκηνοθετικό πηδάλιο, έρχεται να σπείρει ακόμα περισσότερο φόβο στο κοινό.

22 χρόνια μετά την πρώτη, τρομακτική επίσκεψη στο πάρκο ψυχαγωγίας, ερχόμαστε να ζήσουμε –με ένα ολόφρεσκο καστ- μοναδικές, επικών διαστάσεων, σκηνές καταδίωξης με τον τρισδιάστατο τρόμο (που δεν μπορείς να πεις πως περνά κι απαρατήρητος) να παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Καλωσορίσατε στο ολοκαίνουργιο Jurassic World μας! Ευχόμαστε να απολαύσετε τη βόλτα σας!

H νέα αυτή ταινία – blockbuster με τα εντυπωσιακά ειδικά εφέ και μπόλικο σασπένς που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των ταινιών αυτών (οι δεινόσαυροι θεωρούνται πολύ αγαπημένο θέμα) προβάλλεται από σήμερα 12 Ιουνίου στις ΗΠΑ. Επίσης έχει βγει και στις Ελληνικές αίθουσες (παίζεται και στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε και σε 3d)

Τέλος από την Δευτέρα 29/6 έως την Τετάρτη 1/7/2015 θα παιχθεί στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο η Οσκαρική ταινία για τον παραπληγικό επιστήμονα Στίβεν Χόκινγκ «Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ – Τhe Theory of Everything».

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μαρς

Πρωταγωνιστούν: Έντι Ρέντμεϊν, Φελίσιτι Τζόουνς, Έμιλι Γουάτσον

Κατηγορία: Βιογραφικό

Διάρκεια: 123'

Υπόθεση:

Ας ακολουθήσουμε, λοιπόν, τα βήματα του Στίβεν Χόκινγκ από το 1963, τότε που σπουδάζει στο Κέιμπριτζ, όπου γνωρίζει και ερωτεύεται τη συμφοιτήτρια και μετέπειτα σύζυγό του Τζέιν Γουάιντ, μέχρι τη συνεχιζόμενη, από τα 21 του χρόνια έως και σήμερα μάχη του, μετά τη διάγνωσή του με τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι, επιτρέποντάς του την επικοινωνία μόνο μέσω συσκευής ομιλίας. Παράλληλα παρακολουθούμε τις καινοτόμες και αιχμηρές απόψεις του Χόκινγκ για τη Φυσική και κυρίως την πρωτοποριακή έρευνά του που προκάλεσε το θαυμασμό των καθηγητών του και τελικά οδήγησε στην ρηξικέλευθη θεωρία του για το σύμπαν.

Παράλληλα βλέπουμε και τη γεμάτη αγάπη, περίπλοκη σχέση του με τη γυναίκα που τον στήριξε σε όλα τα πρώτα δύσκολα χρόνια προκειμένου εκείνος να συνεχίσει να ψάχνει την μια και μοναδική αιτιολογική εξίσωση για το Σύμπαν και το Χρόνο.

Η ταινία ήταν υποψήφια για 5 Όσκαρ, ανάμεσα τους και για καλύτερη ταινία και ο Βρετανός ηθοποιός Έντι Ρεντμέιν κατόρθωσε να κερδίσει το Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου.

*Να προσθέσουμε πως στο θερινό σινέ Κάστρο με την καταπράσινη αυλή, με το αγιόκλημα και το πεύκο, λειτουργεί και κυλικείο με παγωμένα αναψυκτικά και μπύρες, τσιπς αλλά και ποπ κορν και παγωτά. Στο σινεμά έχει γίνει έτσι η διαρρύθμιση ώστε να υπάρχουν και τραπεζάκια ανάμεσα στις καρέκλες για πιο άνετη παρακολούθηση από τους σινεφίλ θεατές. Η χωρητικότητα του σινέ Κάστρο φτάνει τα 250 με 260 άτομα.

Φυσικά το μεγάλο του ατού είναι το ολοκαίνουριο ψηφιακό μηχάνημα προβολής με ειδικό φακό που αγοράστηκε από την Γερμανία που πραγματικά προσφέρει άψογη, καθαρή εικόνα και ήχο τελευταίας τεχνολογίας!

Το τηλ. στο σινέ Κάστρο στο Ρίο είναι το 2610 994765.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ο Κριστιάν Κλαβιέ.

Ο Κριστιάν Κλαβιέ.

Ο Κριστιάν Κλαβιέ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight