Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Με επιτυχία η µερίδα του Inuranceforum και της Ε.Ε.Α.Ν∆.Ε στην Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με επιτυχία η µερίδα του Inuranceforum κ...

Παρευρέθηκαν πλήθος ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Με µεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαίου 2015 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Rio η ηµερίδα που απο κοινού διοργάνωσαν το Insuranceforum και η Ένωση Επαγγελµατιών Ασφαλιστών Ν∆ Ελλάδος.

Στην ηµερίδα παρευρέθηκαν πλήθος ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, εκπρόσωποι των εταιριών Glassdrive, AIG, INTERLIFE ως Μέγα Χορηγοί της ηµερίδας καθώς και στελέχη ασφαλιστικών εταιριών και φίλοι της Ένωσης.

Την ηµερίδα άνοιξε µε χαιρετισµό ο Κος Αριστείδης Βασιλειάδης διευθυντής του Insuranceforum και ακολούθησαν µε σύντοµους χαιρετισµούς ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Α.Ν∆.Ε Κος Ντακόλιας Ανδρέας και ο Πρόεδρος του Επιµελητηρίου Αχαίας Κος Μαρλαφέκας Πλάτωνας.

Ακολούθησαν οι εταιρικές παρουσιάσεις των εταιριών Interlife, Glassdrive και AIG. Στη συνέχεια η Κά Τσικογιαννοπούλου Μελίνα (Σύμβουλος εκπαίδευσης) ανέλυσε πως µπορούν να αντιμετωπιστούν µε επιτυχία οι αλλαγές που συντελούνται στην καθημερινή εργασία ενός διαμεσολαβητή και ο Κος Μαρτζάκλης Απόστολος (Σύμβουλος εκπαίδευσης) ανέλυσε τους σύγχρονους τρόπους καθημερινής εργασίας µε την ευρεία χρήση νέων τεχνολογιών.

Τέλος ο Κος Κλήµης Νικόλαος (Οικονομολόγος) ανέλυσε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται από τις συνενώσεις ασφαλιστικών γραφείων και ποια μεθοδολογία πρέπει να ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις .

Το ∆.Σ της Ενωσης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερµά όλους όσους συμμετείχαν στην ηµερίδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά