Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Ο σύντροφος Χαρίλαος είναι πάντα μαζί μας»

«Ο σύντροφος Χαρίλαος είναι πάντα μαζί μας»

Πολιτικό μνημόσυνο για τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ

«Δέκα χρόνια μετά το θάνατό του ο σύντροφος Χαρίλαος είναι πάντα μαζί μας. Ζωντανός στις μνήμες αλλά και στις καρδιές μας». Αυτό τόνισε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ ο Γιώργος Χαρίτος στο πολιτικό μνημόσυνο για τα δέκα χρόνια από το θάνατο του ηγέτη του κόμματος που τελέστηκε στο Παλιοζογλώπι Καρδίτσας το μεσημέρι της Κυριακής.

Στην εκδήλωση παρέστη ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Χαρίτος επεσήμανε πως στο πρόσωπο του Χαρίλαου Φλωράκη τιμάται μια ολόκληρη γενιά κομμουνιστών που σφράγισαν ανεξίτηλα την ιστορία του ΚΚΕ, ολόκληρου του λαϊκού κινήματος της χώρας μας. Ολόκληρη η ζωή του, συμπλήρωσε ο κ. Χαρίτος, ταυτίζεται με την πορεία του ΚΚΕ, που υπηρέτησε επί 76 ολόκληρα χρόνια.

Το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Κουτσούμπας μίλησε σε συνεστίαση στην Καρδίτσα, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές η νέα κυβέρνηση ετοιμάζεται να σερβίρει τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία με τους δανειστές, μαζί με το νέο πακέτο μέτρων που θα τη συνοδεύει.

«Το αν τα νέα μέτρα έρθουν πακέτο ή σε δόσεις είναι αδιάφορο, αφού το λογαριασμό θα κληθεί να πληρώσει πάλι ο λαός» πρόσθεσε και υποστήριξε ότι σε αυτούς τους τέσσερις μήνες η κυβέρνηση υλοποιεί κατά γράμμα τις δεσμεύσεις της στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, ενώ αναλαμβάνει και καινούργιες.

«Διατηρεί ανέπαφο όλο το αντεργατικό οικοδόμημα που χτίστηκε πάνω στα μνημόνια των προηγούμενων κυβερνήσεων. Την ίδια στιγμή μεταθέτει τις προεκλογικές της υποσχέσεις - ψίχουλα σε βάθος τετραετίας», συμπλήρωσε.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις