Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νανσί: Καλές επιδόσεις στην πρεμιέρα για Δράκου και Βουρνά

Νανσί: Καλές επιδόσεις στην πρεμιέρα για...

Τερμάτισαν στα προκριματικά στην πρώτη και τέταρτη θέση, αντίστοιχα

Δυναμικά ξεκίνησαν οι Νόρα Δράκου και Κριστέλ Βουρνά, όπως και όλοι οι Έλληνες κολυμβητές στα προκριματικά των αγωνισμάτων της πρώτης ημέρας του διεθνούς μίτινγκ της σειράς «Γκόλντεν τουρ», που διεξάγεται στο Νανσί της Γαλλίας. 

Η Νόρα Δράκου, στα 50μ ελεύθερο με επίδοση 25.45 κατετάγη 1η στη γενική κατάταξη (μαζί με την Κατίνκα Χόσου), επίδοση που απέχει λίγα μόλις εκατοστά του δευτερολέπτου από το όριο πρόκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν (25.23).

Εντυπωσιακό χρόνο σημείωσε ο Οδυσσέας Μελαδίνης στα 50μ ελεύθερο (22.21) επιβεβαιώνοντας το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο (22.27) και το Παγκόσμιο του Καζαν ενώ προκρίθηκε ως 1ος, με 2ο τον Κρίστιαν Γκολομέεβ, που κολύμπησε σε 22.46, ενώ τρίτος ήταν ο Γάλλος Φλοραν Μαναντού (22.67).

Τέταρτη ήταν η Κρίστελ Βουρνά στα 100μ πεταλούδα, σημειώνοντας επίδοση 1:00.15, ενώ η  Άννα Ντουντουνάκη κατετάγη 7η στη γενική κατάταξη, κολυμπώντας σε 1:00.72.

Το χορό των ελληνικών πρωινών συμμετοχών έκλεισε ο Στέφανος Δημητριάδης, με τον Έλληνα πρωταθλητή να παίρνει την 6η θέση στη γενική κατάταξη, κολυμπώντας σε 55.60, τα 100μ πεταλούδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δράκου: "Θέλω το όριο για ψυχολογικούς λόγους"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports