Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι δηλώσεις του Περέιρα για τον Τελικό Κυπέλλου

Οι δηλώσεις του Περέιρα για τον Τελικό Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο ότι είναι το φαβορί, σύμφωνα με τον τεχνικό του

Αρχικά ο Βίτορ Περέιρα και ο Ρομπέρτο ρωτήθηκαν για την πρωτοβουλία της ΕΠΟ, να αφιερώσουν τον τελικό κατά του bullying. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε: "Το bullying βρίσκεται στην καθημερινότητα μας. Ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει μέσο για να ενημερώσουμε τους ανθρώπους για το πρόβλημα και να πάρουμε μέτρα. Είμαι χαρούμενος που η ομοσπονδία πήρε την πρωτοβουλία να αφιερώσει τον τελικό σε αυτόν τον αγώνα".

 

''Το πάθος και η αγωνία αποτελεί μέρος του ποδοσφαίρου. Για αυτό και όλος ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου. Για αυτό λατρεύω το ποδόσφαιρο και ως προπονητής και ως φίλαθλος''.

- Ποια είναι η εικόνα σας για την Ξάνθη;

''Για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη που η Ξάνθη έφτασε εδώ. Είναι καλή ομάδα και το κατάλαβα όταν την αντιμετωπίσαμε. Το 3-1 τότε δεν ήταν το σωστό σκορ. Διαθέτει καλό προπονητή και μας δυσκόλεψε. Το ματς δεν θα είναι εύκολο και είμαι σίγουρος πως θα μας προβληματίσει αρκετά η Ξάνθη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σωστά προετοιμασμένοι γι αυτό το παιχνίδι".

- Το γήπεδο θα θυμίζει Καραϊσκάκη, πώς αισθάνεστε για αυτό;

''Οι φίλαθλοι θα είναι εδώ, θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Εμείς θα επιδιώξουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο για να συνεχίσουμε την κατάκτηση των τροπαίων στον Ολυμπιακό''.

- Σας ανησυχεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου;

''Είναι ξεκάθαρο πως οι τραυματισμοί που σημειώθηκαν προήλθαν από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Όταν το χόρτο είναι ψιλό και ξερό, αυτό συμβαίνει. Ειλικρινά ελπίζω πως αύριο θα είναι καλά κουρεμένο για να προσφέρουν και οι ομάδες θεαματικό και καλό ποδόσφαιρο''.

-Έχετε πάει σε δύο τελικούς και έχετε χάσει. Σας αγχώνει αυτό;

''Να σας θυμίσω πως έχουν υπάρξει και τελικοί που έχω κερδίσει. Έχω χάσει απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Πολλές ομάδες έχουν χάσει από τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα μου θα δώσει απάντηση που θα είναι αντάξια του μεγέθους της. Από το πρώτο λεπτό της ημέρας μέχρι το τελευταίο πρέπει να παλεύεις και να αποδεικνύεις ότι είσαι το φαβορί. Να δείχνεις την ποιότητά σου και να νικάς. Το ότι είμαστε φαβορί δεν μου λέει κάτι. Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά έρχομαι με αυτοπεποίθηση. Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά που έχουμε κάνει και στην ποιότητα της ομάδας''.

-Θα είναι στην αποστολή ο Φουστέρ; Διότι δημιουργήθηκε ντόρος τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομά του;

''Δεν βρίσκομαι εδώ για να μιλήσω για έναν παίκτη. Όλοι είναι διαθέσιμοι. Ξεχνάμε ό,τι έχει συμβεί με παλιούς τίτλους. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι αυτός ο τίτλος''.

-Ο Χουλκ δήλωσε ότι σας αρέσει να κερδίζετε καθώς και ότι μπορείτε αυτό να το μεταφέρετε και στους παίκτες. Τι έχετε να σχολιάσετε;

''Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ σημαντικός στο ποδόσφαιρο. Νιώθω υπερήφανος για όσα είπε για εμένα. Το ματς με την Ξάνθη θέλει όμως δουλειά. Πρέπει να αποδείξουμε την ποιότητά μας για να νικήσουμε''.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports