Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρωταθλήτριες οι γυναίκες του Έσπερου ΑΟΠΑ

Πρωταθλήτριες οι γυναίκες του Έσπερου ΑΟΠΑ

Εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ νίκησε 69-17 την Αχαγιά’ 82 στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΚΑ-Η και μια αγωνιστική πριν το φινάλε εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο.

Πλέον ο Έσπερος ΑΟΠΑ θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική μέσω των μπαράζ που θα γίνουν 26-28 Ιουνίου.«Μέσα από πορεία μας φάνηκε ότι πανάξια κατακτήσαμε τον τίτλο» δήλωσε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Βαγγέλης Φλωράτος και συμπλήρωσε:

«Δεν απειληθήκαμε ποτέ και σε κανένα παιχνίδι από κανέναν αντίπαλο. Θα ήθελα για αυτή την επιτυχία πρώτα από όλα να συγχαρώ τα κορίτσια, γατί έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, έχουν προπονηθεί σε πολύ δύσκολες ώρες και έχει τύχει να φύγουμε από το γήπεδο και μετά τα μεσάνυχτα.

Μπορεί να μην γνωρίζει ο κόσμος ότι υπάρχουν παιδιά που λειτουργούν με τέτοια σοβαρότητα και κίνητρο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε στα μπαράζ.

Είμαι πολύ περήφανος για τα κορίτσια, τα οποία αποτελούν στολίδι για τον Σύλλογο και που πάντα ότι και να συμβαίνει βρίσκουμε τη λύση και δεν μένουμε στα προβλήματα.Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον έφορο μας Νίκο Κοτσώνη και τον πρόεδρο Κώστα Μαρλαφέκα για την στήριξη»

Τα 10λεπτα: 14-8, 14-5, 8-4, 13-0

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Φλωράτος): Καραβέλη 14 (2), Φλογερά 9 (1), Νάτσκου, Μαρίνη 4, Μαρούντα 6, Φωτακοπούλου, Ντάρλα 3, Κοτσώνη, Καραγιάννη 2, Παπανδριοπούλου, Λαγοπάτη 11, Λάνταβου.

ΑΧΑΓΙΑ’ 82 (Δελάρτας): Καραμάνη 3, Μέγγου, Μπαβιώλη, Μαντζουράτου, Παπαδοπούλου 6 (1), Πανίτσα, Φωτεινού, Πανταζή 4.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports