Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έσπερος ΑΟΠΑ: Ήττα, αλλά στο χέρι του ο τίτλος!

Έσπερος ΑΟΠΑ: Ήττα, αλλά στο χέρι του ο τίτλος!

Με 82-73 από την Ένωση Ιλίου

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ηττήθηκε 82-73 στο Ίλιον από την εκεί Ένωση στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Όμως κράτησε την διαφορά σε σχέση με το παιχνίδι του α’ γύρου στην Πάτρα (81-68 είχε νικήσει τότε ο Έσπερος ΑΟΠΑ) και αυτό σημαίνει ότι είναι στο χέρι του η κατάκτηση του τίτλου.

Το λέμε αυτό γιατί έτσι και αλλιώς από την περασμένη αγωνιστική είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο. Πλέον για να κατακτήσει τον τίτλο θα πρέπει απλώς την τελευταία αγωνιστική να νικήσει εντός έδρας την Πεντέλη.

«Είχαμε εξ αρχής δύσκολο έργο, καθώς παίζαμε με την ομάδα που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο Ίλιον προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ , Ανδρέας Κεσαπίδης και συμπλήρωσε:

«Ο αντίπαλός μας μπήκε πιο δυνατά και αποφασισμένα στο παρκέ, δείχνοντας ότι ήθελε πάσει θυσία τη νίκη. Εμείς, αντίθετα, ήμασταν άστοχοι και πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα στο παιχνίδι. Κάθε φορά που πλησιάζαμε στο σκορ, όπως π.χ. στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου όταν μειώσαμε σε 56-55, αστοχούσαμε σε κρίσιμες επιθέσεις και δεχόμασταν καλάθι, συνήθως τρίποντο. Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε την διαφορά στα παιχνίδια με την Ένωση Ιλίου και έχουμε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία».

Διαιτητές: Μακρής και Βαλούρδος.

Τα 10λεπτα: 23-14, 41-30 (ημ.), 57-49, 82-73.

ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ: Βαϊδάκης 13, Γ. Μπέλας 12 (2), Παπαηλιού, Φουντάς 12 (2), Τσολάκης 24 (1), Ραλλάκης, Ο. Μπέλλας 11 (1), Μίχος 4, Στρατομήτρος 6 (2), Γεωργιάδης.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Σκόνδρας, Φραντζής 9 (3), Πετρόπουλος, Δ. Λαμπρόπουλος 10, Μακρής 8 (2), Μέλνικς 11, Στυλίδης 9, Οικονομόπουλος 2, Κάλλης, Δίπλαρος 19 (1), Λυμπέρης 3 (1), Αγγελόπουλος 2.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports