Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Θέλει τη νίκη σήμερα στην Καλαμαριά ο Προμηθέας

Θέλει τη νίκη σήμερα στην Καλαμαριά ο Προμηθέας

Κόντρα στον τοπικό Αργοναύτη

Τον πρώτο από τους δύο τελικούς που απομένουν ως τη λήξη του πρωταθλήματος δίνει η ομάδα του Προμηθέα σήμερα στις 5 το απόγευμα στην Καλαμαριά, όπου φιλοξενείται από τον τοπικό Αργοναύτη, και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα την διατηρήσει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου του Βορρά της Β΄ Εθνικής.

Κιαυατό για να επιστρέψει  –την τελευταία αγωνιστική- στην έδρα της, για να παίξει τον τελικό απέναντι στην Ευρώπη Πευκοχωρίου και να διεκδικήσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδό της στην Α2 Εθνική.

Η Πατρινή ομάδα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με ασυγκράτητη ορμή, έχοντας επιτύχει 17 συνεχόμενες νίκες (ρεκόρ συνεχομένων νικών στην ιστορία της Β΄ Εθνικής, όντας 5,5 μήνες αήττητη), ενώ έχει και 11 συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας (6,5 μήνες αήττητη μακριά από το σπίτι της) και, παράλληλα, για 2η συνεχόμενη χρονιά κυνηγά τον τίτλο σε μια Εθνική Κατηγορία πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό φίνις (μετράει ήδη το εξωπραγματικό 23-0 σε αγώνες για το Β΄ Γύρο στις Εθνικές Κατηγορίες!).

Ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς, από την άλλη, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ σε δηλώσεις του σε τοπικό ραδιόφωνο και στο δημοσιογράφο Αλέξη Διγενή είπε: «Τώρα εξαρτάται από εμάς το πρωτάθλημα, κερδίζουμε τα δύο παιχνίδια και ανεβαίνουμε στην Α2 Εθνική, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή. Η Καλαμαριά έχει κάνει μεγάλες ζημιές και θέλει μεγάλη προσοχή. Είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας να ανέβει ο Προμηθέας στην Α2, γιατί ο Προμηθέας έπαιζε πριν 2 χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα, πέρσι πήρε την άνοδο στη Β’ Εθνική και τώρα θέλουμε δύο 40λεπτά για να ανέβουμε στην Α2 Εθνική».  Ανέφερε, επίσης, πως ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν προσγειωμένοι γιατί μένουν δύο παιχνίδια. «Τους ζήτησα πιο μεγάλη προσοχή να πάρουμε τα δύο παιχνίδια για να είμαστε εμείς αυτοί που στις 10 Μαΐου θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports