Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Κολοσσού με 77-72

Α1 μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Κολοσσ...

Μία ανάσα από την τρίτη θέση ο δικέφαλος του Βορρά

Πήρε αυτό που ήθελε ο ΠΑΟΚ... Ο "Δικέφαλος" κέρδισε τον Κολοσσό Ρόδου με σκορ 77-72 και έτσι ουσιαστικά είναι "αγκαλιά" με την τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Πλέον δεν απειλείται από την ΑΕΚ αφού έχει απόσταση τριών βαθμών από την "Ενωση" (απομένουν δύο αγωνιστικές) ενώ έχει το πλεονέκτημα κόντρα στον Αρη σχετικά με την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Το πρόγραμμα των "κιτρίνων" είναι δύσκολο στο εξής αφού υποδέχονται τον Παναθηναικό και τον Ολυμπιακό ενώ θα αντιμετωπίσουν τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θα αγωνιστεί απέναντι στα Τρίκαλα στο "Παλατάκι".

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν απόσταση τριών βαθμών από τον Αρη έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο (σε περίπτωση ισοβαθμίας, ο Αρης είναι... πάνω από τον ΠΑΟΚ καθώς φέτος τον κέρδισε δύο φορές).

Δεκάλεπτα: 27-17, 45-37, 64-53, 77-72

ΠΑΟΚ: Λάνγκφορντ 20, Κάρτερ 8, Τσόχλας 3, Δέδας 5, Μαργαρίτης 7, Όντουμ 14 (8 ασίστ), Βον 12, Χαριτόπουλος 4, Σαλούστρος 4

Κολοσσός: Τολιόπουλος 4, Λαρεντζάκης 8, Ουότερς 10, Σμιθ 8, Στεφανίδης 4, Λίντεν 2, Σκοτ 8, Τσάμης 15, Χάγκινς 7, Ρόμπινσον 7.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports