Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

O Προμηθέας παίζει εντός (17.00) με τη ΧΑΝΘ

O Προμηθέας παίζει εντός (17.00) με τη ΧΑΝΘ

Θέλει να συνεχίσει το σερί του

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα του Προμηθέα, που, μετά τη διακοπή για το Πάσχα, υποδέχεται σήμερα  στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ την ιστορική ομάδα της ΧΑΝΘ, με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που οι ισόβαθμοι (και έχοντες το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία) Μαχητές Δόξας Πεύκων φιλοξενούνται στην Αρναία Χαλκιδικής από το Στρατώνι.

Ο Προμηθέας θα επιδιώξει να πετύχει τη 17η συνεχόμενη νίκη του, με την οποία θα επεκτείνει το δικό του ρεκόρ στις Εθνικές Κατηγορίες, ενώ, παράλληλα, θα καταρρίψει το σχετικό ρεκόρ συνεχόμενων νικών για τη Β΄ Εθνική, που αυτή τη στιγμή μοιράζεται με τον Προμηθέα η ΑΕ Ψυχικού, από τη σεζόν 2012-13, όταν και (με πρώτο σκόρερ το «δικό μας» Νίκο Πέττα) παρέμεινε αήττητη για ένα διάστημα 4,5 μηνών, από τις 11/11/2012 (ηττήθηκε εκτός έδρας με 85-87 εκτός από τον ΚΟ Χολαργού) ως τις 30/3/2013, οπότε και ηττήθηκε εκτός από την ΑΕΚ με 59-79.

Ο Προμηθέας είναι ήδη 5 μήνες αήττητος (τελευταία ήττα στις 23/11 από το Φοίνικα Λάρισας εντός) και για 2η συνεχόμενη χρονιά κυνηγά τον τίτλο σε μια Εθνική Κατηγορία πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό φίνις (μετράει ήδη 22-0 σε αγώνες για το Β΄ Γύρο στις Εθνικές Κατηγορίες!).

Σύμμαχος σ’ αυτή την προσπάθεια ο φίλαθλος κόσμος της Πάτρας, που θα έχει (μετά από 1 μήνα) την ευκαιρία να χειροκροτήσει, να προσφέρει –για μια ακόμη φορά- την ολόθερμη υποστήριξή του και να χαρεί στο παρκέ την ομάδα του Προμηθέα, που συμπληρώνει 40 αγώνες στο ζεστό και φιλόξενο γήπεδο της ΕΑΠ και έχει να επιδείξει 37 νίκες και μόλις 2 ήττες! ). Το αντίστοιχο ρεκόρ στις Εθνικές Κατηγορίες είναι 22-1!).

Η ομάδα της ΧΑΝΘ βρίσκεται στην 11η θέση με 7 νίκες και 16 ήττες (5-7 εντός και 2-9 εκτός) και διαφορά πόντων 1563-1679, και προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες (το μεγαλύτερο φετινό της σερί), με τις οποίες μείωσε τη διαφορά της από το 10ο Φοίνικα Λάρισας και τη σωτηρία στις 2 νίκες και –ουσιαστικά- έρχεται στην Πάτρα για να παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για τη σωτηρία.

Ο προπονητής της Πατρινής ομάδας Μάκης Γιατράς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και καλεί το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει -και πάλι- την ομάδα, γεμίζοντας το κλειστό της ΕΑΠ και χειροκροτώντας τους αθλητές στο κυνήγι στο τίτλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Προμηθέας διοργανώνει εκδρομή στην Καστοριά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports