Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η τοποθέτηση Οικονομόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα ταμειακά διαθέσιμα

Η τοποθέτηση Οικονομόπουλου στο Δημοτικό...

"Η συγκυβέρνηση μετά από πολυήμερες «σκληρές» διαπραγματεύσεις προσχώρησε στην λογική των δανειστών"

Στην συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου την 22.04.2015 ο ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στην οποία η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ .ΑΝΕΛ αποφάσισε [αναγνωρίζοντας  εμμέσως την έκτακτη εξαιρετικά  επικίνδυνη οικονομικά θέση της Χώρας] οι Δήμοι όλης της  Χώρας να υποχρεωθούν να καταθέσουν  τα ταμειακά τους διαθέσιμα και τα όλα τα κεφάλαια προθεσμιακής κατάθεσης σε ένα λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος  τόνισε τα εξής: Η συγκυβέρνηση  μετά από πολυήμερες «σκληρές»  διαπραγματεύσεις προσχώρησε στην λογική των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ[πρώην Τοκογλύφων ]και υλοποιεί  την πάγια απαίτηση τους δηλ. την συγκέντρωση όλων των διαθέσιμων κεφαλαίων σε ένα λογαριασμό  στην Τράπεζα της Ελλάδος .Η συγκυβέρνηση ξεκίνησε έστω και καλυμμένα την εφαρμογή του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Το πτωχεύω  ή συμφωνώ μάλλον γέρνει προς το δεύτερο και μάλιστα  χωρίς  κανέναν σύμμαχο. Η  αντιφατική πολιτική τους,  π. χ σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας [βλ.  αποφυλάκιση Ξηρού]ανάγκασαν τους Αμερικανούς να αποσύρουν την υποστήριξη τους στην Χώρα μας και να προσθέσουν τον Ξηρό στην λίστα με τους  διεθνείς τρομοκράτες  [για όσους αντιλαμβάνονται  την κίνηση αυτή κατανοούν την δυσθυμία του Ξηρού για αποφυλάκιση με πρόφαση το«βραχιόλι».

Σε ένα περιβάλλον μάλλον αρνητικό για μας ,η συγκυβέρνηση νομοθετεί  με το βλέμμα στο εσωτερικό της. Με εντολές  άνωθεν και  έξωθεν θέλει να βάλει  στο χέρι τους ΟΤΑ ,τις Πρυτανείες των Πανεπιστήμιων κ. α  Η θέση μας στον παραλογισμό τους είναι ότι με κάθε τίμημα πρέπει να προστατέψουμε τα αποθεματικά του Δήμου δηλ. τα χρήματα των συμπολιτών μας και συγχρόνως  να προστατέψουμε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των δήμων και των δημοτικών συμβούλων, προστατεύουμε το θεσμό και υψώνουμε τείχος απέναντι, σε όλους εκείνους που δεν βλέπουν τα αυτονόητα για τις μικροκομματικές τους επιδιώξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις