Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο αναδε...

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-0 του Λεβαδειακού σ'ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League, σε μια αναμέτρηση όπου ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο σαν πρωταθλητής, καθώς η ήττα του Παναθηναϊκού σφράγιζε και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου για τους "ερυθρόλευκους".

Αντίθετα ο Λεβαδειακός είχε κίνητρο και μάλιστα ισχυρό, αφού μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά η αποβολή του Σηφάκη στο 25' τους χάλασε τα σχέδια.

Με κορυφαίο τον Ντομίνγκες, που σκόραρε δις και είχε μια ασίστ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 4-0 των φιλοξενούμενων. Τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν οι Μπενίτες και Φορτούνης.

Γκολ: 44' & 60' Ντομίνγκες, 55' Μπενίτες, 90' Φορτούνης / -

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο (66' Φορτούνης), Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντομίνγκες, Ντοσεβί (60' Ελαμπντλεαουί), Μπενίτες (67' Μήτρογλου), Χάρα.

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Σηφάκης, Μπουσταμάντε (28' Στρατηλάτης), Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ (80' Τριποτσέρης), Πουλίδο, Τομάς, Ζίτο, Γιακουμάκης, Μαχαίρας (63' Μάγκας), Στάθης.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports