Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αργυρόπουλος: "Με όση αξιοπρέπεια μας έχει απομείνει..."

Αργυρόπουλος: "Με όση αξιοπρέπεια μ...

Τόνισε ο Πατρινός αρχηγός του Απόλλωνα

Ο Νίκος Αργυρόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του Απόλλωνα Carna στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ και δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα να δώσουμε συγχαρητήρια στη Δράμα για το καλό παιχνίδι που έκανε σήμερα και τα καλά παιχνίδια που έκανε τελευταία. Της εύχομαι ότι καλύτερη στη συνέχεια. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Εμείς για άλλο ένα παιχνίδι δεν είμασταν αυτοί που θα θέλαμε.

Δεν παίζουμε καλά τους τελευταίους δύο μήνες κι αυτό συνεχίστηκε και σήμερα. Νόμιζα ότι αυτή την εβδομάδα επειδή κάναμε δυνατή προπόνηση θα εμφανιζόμασταν πιο δυνατοί, αφήνοντας πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά δυστυχώς η ομάδα για την ώρα δείχνει ότι δεν μπορεί και θεωρώ ότι το πρώτο πρόβλημα είναι το ψυχολογικό.

Αγωνιστικά έτσι παίζαμε, έτσι ήλθαν οι νίκες και έτσι συνεχίζουμε τώρα. Απλά οι άλλες ομάδες μπορεί να μας έχουν διαβάσει λίγο περισσότερο.

Δεν έχουμε στο μυαλό μας την άμυνα, που ήταν το δυνατό μας σημείο και συνεχίζονται τα άσχημα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, τουλάχιστον με όση αξιοπρέπεια μας έχει απομείνει, τη στιγμή που και ο στόχος των πλέι οφ δείχνει να απομακρύνεται.

Κι απομακρύνεται δικαίως με τον τρόπο που παίζουμε. Καλό είναι να μην πούμε περισσότερα τώρα, αλλά να συγκεντρωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε και με όσα ψυχικά αποθέματα έχουμε να κάνουμε κάποιες καλές εμφανίσεις για την ομάδα μας, για τον κόσμο μας και τέλος για τους εαυτούς μας.

Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο. Προσπαθήσαμε σήμερα αλλά όχι στο επίπεδο που θέλαμε και μπορούμε. Θα κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο τώρα…Κάποιοι παίκτες αφήσαμε την άμυνα που παίζαμε και κοιτάμε τα στατιστικά μας και την επίθεση. Ο καθένας στο μερίδιο που του αναλογεί, γιατί όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports